FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gabi Răduță îi obligă pe juniorii lui Dinamo să semneze cu un anume impresar! Despre cine e vorba

Răduţă (dreapta) taie și spânzură în sectorul juvenil dinamovist
Răduţă (dreapta) taie și spânzură în sectorul juvenil dinamovist

Articol de , - Publicat duminica, 09 iulie 2017 09:00

Șeful Academiei lui Dinamo, Gabi Răduță, le cere puștilor roș-albi să semneze acorduri cu un singur impresar.

Echipa secundă a "câinilor" este suspendată pentru un an, așa cum a anunțat directorul general al lui Dinamo. Asta înseamnă că fotbaliștii buni din Academie nu vor avea unde să joace și vor fi vânduți sau împrumutați. Noua decizie a conducerii dinamoviste nu îl împiedică însă pe șeful Academiei de copii și juniori, Gabi Răduță, să le impună jucătorilor să semneze cu un anumit impresar!

Conform surselor Gazetei, Răduță este bun prieten cu impresarul italian Pietro Chiodi și le "sugerează" părinților juniorilor să semneze contracte de reprezentare cu Chiodi, spunându-le că puștii vor prinde mai ușor echipa în acest fel și nu vor avea probleme la Academie. Agentul mai colaborează în România și cu Gică Hagi, chiar fiul "Regelui", Ianis, fiind impresariat de Chiodi.

11grupe de copii și juniori are Academia lui Dinamo

Contactat de Gazetă, Răduță nu a comentat, dar purtătorul de cuvânt al clubului dinamovist, Dorin Irimia, a detaliat: "Nimeni de la Dinamo nu obligă niciun copil să semneze cu vreun impresar sau altul. Este adevărat că în trecut Pietro Chiodi a intermediat transferurile a doi juniori de la Academia noastră la Inter și AS Roma și poate de aici au ieșit aceste zvonuri. Fiecare copil poate semna cu oricine vrea el sau familia lui, clubul Dinamo nu impune nicio restricție în acest sens". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
642817982566246
Grigore Todoran-mihalcu  •  12 Iulie 2017, 16:48

Bine ca fcsb lui gigi nu a fost retrogradat cind a fost prins cu valiza cu bani,numai gigi a facut puscarie si de echipa nu sau atins.Era obligatoriu retrogradarea echipei,gen Olimp Marsey

178516522518224
Dinu Ion  •  09 Iulie 2017, 23:51

Dar la fwc public ca era impresăra știe tot soția sultanului blaturilor nu pomeniți nimic *** !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  09 Iulie 2017, 16:58
Postat de alenb pe 09 Iulie 2017, 14:34

"Sugerarea" unui anumit impresar, conditie ca sa prinzi echipa, se cheama santaj si este chiar ilegal. aaa, ca se practica peste tot in fotbalul romanesc.. asta nu-l face nici mai legal si mai moral. Fotbalul romanesc este o cloaca de escroci, iar daca vorbim strict despre dinamo, ei au iesit din insolventa prin frauda, pacalind statul roman cu vreo 6 milioane de euro. Intr-un stat normal dinamo era retrogradata pana in ligile de amatori, falimentul declarat etc

Dinamo București este singura echipă, dintre cele aflată în activitate, cu brandul la purtător, nu uita asta. N-are probleme de identitate și a ieșit din insolvență în urma unei decizii judecătorești DEFINITIVE, amice.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează