FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

„Vine cu valiza!” » Gabi Tamaș nu s-a abținut, înaintea duelului cu FCSB

Gabi Tamaș / Sursă foto: GSP
Gabi Tamaș / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 07:13 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 10:52

Gabi Tamaș (37 de ani), fundașul central al celor de la FC Voluntari, e pregătit pentru duelul cu FCSB din această seară, despre care spune că nu e nici pe departe unul special.

  • FC Voluntari - FCSB se joacă astăzi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look+.

„Pentru mine, nu există că joc cu primul sau cu ultimul loc. Eu tratez meciurile la fel. Mă gândeam că vom ajunge sus în clasament eu, nu știu voi dacă vă gândeați. 

«Mamă, joc cu FCSB, nu mai pot să trec strada». Sau cu Dinamo și CFR. Eu nu pot să tratez un meci diferit. Dacă vreau să câștig, trebuie să le tratez la fel”, a declarat Gabi Tamaș, în cadrul unei conferințe de presă. 

Întrebat dacă ilfovenilor le-au fost promise prime pentru confruntarea din această seară, „veteranul” a răspuns cu o glumă: „Da, avem, vine cu valiza!

Mister a vorbit despre toate punctele lor forte. Pe cele care nu sunt forte nu le-a punctat, nu vrea să auziți tot! Eu n-am ce să vorbesc. Noi tratăm meciurile în aceeași manieră, indiferent că jucăm cu primul loc sau cu ultimul loc.

- Gabi Tamaș, fundaș FC Voluntari

Liviu Ciobotariu: „Să rămânem pe o poziție care să ne ofere satisfacție”

Ne așteaptă un joc greu, întâlnim o echipă cu șapte victorii consecutive. Au multă calitate și un moral bun. Se încheie turul și ne dorim să rămânem pe o poziție care să ne ofere o satisfacție a noastră. Mi-aș fori foarte mult să obținem un rezultat pozitiv. Pe mine mă bucură că echipa mea practică un fotbal bun, fapt recunoscut și de oamenii din media.

Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

FC Voluntari - FCSB, echipele probabile:

VOLUNTARI: 71. M. Popa - 24. Ricardinho, 30. Tamaș, 5. Armaș - 98. Cr. Costin, 22. Rață, 66. Droppa, 18. Helder, 6. Briceag - 77. Nemec, 8. I. Gheorghe 
REZERVE: 12. Râmniceanu, 2. C. Achim, 10. Merloi, 11. Golan, 19. Angelov, 20. N. Roșu, 23. Al. Vlad, 28. Andres, 80. L. Fulop 
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FCSB: 99. A. Vlad - 2. V. Crețu, 55. Vinicius, 17. I. Cristea, 25. Perianu - 27. Olaru, 26. Oaidă, 10. Fl. Tănase - 22. V. Gheorghe, 28. Keșeru, 9. Oct. Popescu 
REZERVE: 1. Straton, 6. Haruț, 8. Șut, 11. Budescu, 13. Dumiter, 19. I. Stoica, 30. Musi, 98. Cordea
ANTRENOR: Edward Iordănescu

Stadion: Anghel Iordănescu (Voluntari) 
Arbitru: Găman George Cătălin (Craiova) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Tunyogi Ferencz (Zalău)

VIDEO Ce spun Liviu Ciobotariu și Gabi Tamaș despre meciul cu FCSB: „Vrem să terminăm turul pe loc de play-off”

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Gabi Tamaș, propunere surprinzătoare pentru postul de selecționer: „V-am închis gura!”

VIDEO „Mister nu vrea să auziți tot!” » Gabi Tamaș și Liviu Ciobotariu au prefațat duelul cu FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  07 Noiembrie 2021, 13:42
Postat de vasileroaita pe 07 Noiembrie 2021, 10:40

Diseara e usor pentru FCSB! Mult mai greu va fi la Botosani!!! Mai greu ca la Ovidiu!!!! Hahahahahaha!!!

FCSB joacă acasă cu Botoșani. În prima etapă a jucat la Botoșani, când a făcut 0-0.

dnkk7srcxho8sfijfwiikfe4bvs
dnkk7srcxho8sfijfwiikfe4bvs  •  07 Noiembrie 2021, 11:27
Postat de vasileroaita pe 07 Noiembrie 2021, 10:39

Nu uita nimeni - nici chiar Gigi becali! - cazul de CORUPTIE "Valiza", care l-a dus in puscarie pe patron si a adus o pedeapsa de la UEFA pentru echipa!!!

Acum plateste cu cardul este pandemie

mzm1
mzm1  •  07 Noiembrie 2021, 11:23

Tamas arunca fumigene ca sa nu se vada relatia de supunere a echipei din Voluntari față de Dinamo. Mai urmeaza 3 jocuri intre cele doua echipe (1 in retur si 2 in play-out) si alde Tamas il vor scoate golgeter pe... Sorescu! Baftă!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează