FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - STEAUA 0-2

Gabi Tamaș, plin de umor după ce Gigi Becali a anunțat o amendă record: "Poate nu-mi știți salariul" :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2016 23:01

Gabi Tamaș este fericit după primul gol în tricoul Stelei în meciul cu CSM Poli Iași, scor 2-0, și speră ca echipa să câștige și la Zurich. Fundașul a discutat și despre amenda pe care i-a "promis-o" Gigi Becali. 

"Nu prea mai știu să mă bucur. Sunt foarte fericit că am marcat în tricoul Stelei. Sunt fericit, ce pot să mai spun. Am mai încercat asta, n-au intrat, dar asta a intrat.

E bine că am și câștigat meciul. Nu a fost o presiune pe noi că ne-a egalat Craiova. Noi trebuie să câștigăm fiecare meci, pentru că suntem Steaua.

Să dea Domnul să jucăm foarte slab până la final și să câștigăm toate meciurile. Cu noi toate echipele se apără. Iași a avut destul de mult curaj. O felicit", a zis Tamaș la TV Dolce Sport. 

...despre problemele cu patronul Stelei: "Patronul Stelei poate spune orice. El este conducătorul echipei și poate critica pe oricine. Nu mi-a zis nimic mie. Dacă voi fi amendat, voi plăti amenda. Cine greșește, plătește. Amenda e mare? Poate nu-mi știți salariul și nu o simt. Cine știe? Dacă amenda e mare înseamnă că și salariul e la fel, nu?", a zis Tamaș amuzat. 

50.000 €este amenda pe care i-a pregătit-o Gigi Becali 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
widoqq
widoqq  •  31 Octombrie 2016, 12:43

Foarte mult umor(alcool)!

nebraska
nebraska  •  31 Octombrie 2016, 11:30

gabi cinzeaca:)))))

1658124564443999
Dorin Dorian  •  31 Octombrie 2016, 11:08

Probabil ca o sa ii dea o amenda apoi o sa ii dea o prima si gata adevarul e ca bea (dar citi romini nu consuma alcol)principalul e ca joaca f f bine fata de alti fundasi romini de ce nu recumoasteti adevarul

Vezi toate comentariile (11)
Comentează