FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Gabi Tamaș și-a stabilit viitorul, după ce primarul din Voluntari i-a propus postul de președinte de club

Fundașul central Gabriel Tamaș (37 de ani) va continua la FC Voluntari încă un sezon, susține Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului ilfovean.
Fundașul central Gabriel Tamaș (37 de ani) va continua la FC Voluntari încă un sezon, susține Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului ilfovean.

Articol de - Publicat marti, 08 iunie 2021 18:04 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 18:13

Fundașul central Gabriel Tamaș (37 de ani) va continua la FC Voluntari încă un sezon, susține Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului ilfovean.

Gabriel Tamaș a fost un om esențial pentru FC Voluntari în finalul sezonului recent încheiat. Ilfovenii s-au salvat de la retrogradarea în urma unui baraj cu Dunărea Călărași (2-1, 4-0). La finalul primei manșe, Tamaș a dat de înțeles că se va retrage din activitate. Conducerea clubului l-a întors însă din drum. 

Gabi Tamaș rămâne la Voluntari

„Gabi Tamaș a fost convins să mai evolueze încă un sezon pentru FC Voluntari. S-a alintat și el puțin, dar este un om foarte important nu doar pentru club, ci pentru întreg orașul Voluntari. 

Vor fi mai fi aduși câțiva jucători. Vom avea parte de o altă surpriză spre finalul săptămanii, în dorința ca FC Voluntari să nu mai treacă și stagiunea următoare prin aceleași emoții”, a spus Bogdan Bălănescu, la Metropola TV. 

Tamaș, viitor președinte la Voluntari

Florentin Pandele, primarul din Voluntari, i-a propus lui Gabriel Tamaș (37 de ani) funcția de președinte executiv la gruparea locală, când se va retrage din activitatea fotbalistică.

Voi propune ca Ioan Andone să devină președinte al Consililui Consultativ, adică responsabil peste tot ce înseamnă sport în Voluntari. Voi ruga să accepte să ocupe funcția supremă în ceea ce privește sportul în orașul nostru. Pe Tamaș îl voi ruga să fie președinte executiv la FC Voluntari, dacă va accepta și Consiliul
- Florentin Pandele, primar Voluntari

VIDEO Daniel Pancu, poveste amuzantă cu Gabi Tamaș: ”M-am trezit cu un cot în nas”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Jucătorul dorit de Rapid a semnat cu o echipă de play-off! Durata contractului

Ce-i propune FCSB lui Dumiter: salariu dublu decât la Sepsi și un contract marca Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fotbal7
fotbal7  •  08 Iunie 2021, 18:30

Au ajuns Voluntari şi Clinceni,nişte comune,bogate în schimb,să aibă echipe în prima ligă într-o ţară de 20 de milioane de locuitori,în timp ce oraşe mari precum Timişoara,Braşov,Constanţa,Galaţi,Bacău sau Piatra Neamţ să se zbată în ligile inferioare?!A ajuns Becali să afirme,fără să fie criticat de niciun ziarist sau suporter fcsb-ist,că pe el nu-l interesează campionatul sau valoarea antrenorului,ci doar cum să vândă jucători?!Dar pentru ce mai e fotbalul atinci?NUMAI PENTRU A FI JUCĂRII PENTRU DOVERŞI PATRONI SAU PRIMARI?!Normali e pentru SUPORTERI.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează