FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gabi Torje semnează cu Dinamo! Convins de Dario Bonetti și Nicolae Badea

Gabi Torje
Gabi Torje

Articol de - Publicat joi, 02 septembrie 2021 21:30 / Actualizat joi, 02 septembrie 2021 22:41

Dinamo a oficializat azi transferurile lui Constantin Nica (28 de ani, fundaș dreapta) și Răzvan Popa (24 de ani, fundaș central), iar vineri va semna și Gabriel Torje (extremă dreapta, 31 de ani).

Fotbalistul care a evoluat ultima data în liga a doua turcă, la Bandirmaspor, va ajunge la noapte în București. Mâine va face un antrenament cu „câinii”, după care, dacă va trece testele medicale fără probleme, va semna contractul.

El a fost a fost sunat atât de antrenorul Dario Bonetti, cât și de fostul acționar Nicolae Badea, care sprijină în continuare clubul.

Gabi Torje e un fotbalist care ar veni cu siguranță cu sufletul la Dinamo. Noi nu vrem să ne pripim acum, chiar dacă este timpul scurt pentru a mai aduce jucători. Vrem ce transferăm să fie utili echipei pe anumite posturi și trebuie să fie familiarizați cu România. Eu aș vrea să aducem jucători pe care îi cunoaștem, care au mai evoluat aici și cărora le știm caracterul. A propus și Dario Bonetti niște nume și vedem în aceste zile ce decizii luăm”
Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo, pentru ProSport

Ce a remarcat Ianis Zicu la imaginea cu noul transfer al lui Dinamo: „Aș vrea mai multă atenție la detalii care fac diferența”
DINAMO
Ce a remarcat Ianis Zicu la imaginea cu noul transfer al lui Dinamo: „Aș vrea mai multă atenție la detalii care fac diferența”

Achiziții de criză la Dinamo

Dinamo exultă după ce a scăpat de interdicția la transferuri, dar noutățile propuse de câini nu au mai jucat de luni de zile și sunt doar umbre ale fotbaliștilor de altădată.

Scăpați de marea problemă din acest start de sezon, oficialii lui Dinamo se năpustesc să facă transferuri pentru a mai stopa din căderea în care se află în Liga 1. Constantin Nica (28 de ani), un fotbalist cu ștate vechi la Dinamo, are doar două meciuri jucate în ultimii trei ani! 

Și Torje se pregătește pentru un nou come-back în Ștefan cel Mare, însă „Piticul” e departe de forma de acum 10 ani, când Dinamo îl vindea la Udinese pentru 5 milioane de euro. Torje n-a mai jucat din aprilie, când a evoluat pentru modesta Bandirmaspor, din a doua ligă a Turciei, a evoluat puțin în ultimii ani, iar apropiații spun că ar avea  probleme cu greutatea.

În Turcia, Torje a prins doar opt meciuri și nu a înscris nici măcar un gol. De altfel, inclusiv ultima experiență a acestuia la Dinamo s-a dovedit a fi un fiasco. În sezonul 2017-2018, Torje a bifat doar opt meciuri, intrând la acea vreme într-un conflict cu antrenorul Florin Bratu.

Cătălin Țîră, aproape rezolvat. Tratative și cu Najib Ammari?

Cel de-al treilea nume propus de Dinamo e atacantul Cătălin Țîră (27 de ani). E liber de contract din Iunie, după o experiență nereușită în Lituania, la Suduva. Acesta s-a antrenat în această vară cu Dinamo, iar recent a fost surprins petrecând alături de vedetele de la Dinamo într-o zonă de fițe din Mamaia.

Gabi Torje semnează cu Dinamo! Convins de Dario Bonetti și Nicolae Badea
Cătălin Țîră, alături de jucătorii lui Dinamo / Sursă foto: instagram.com/catalintira9/

În fine, Dinamo ar fi pus ochii, potivit sport.ro, și pe Najib Ammari, un algerian care a mai trecut pe la CFR Cluj și pe care Iuliu Mureșan îl cunoaște bine. Fotbalistul crescut de Olympique Marseille a a jucat doar trei meciuri din 2019 și până în prezent.

VIDEO Ionuț Negoiță, interviu exclusiv pentru GSP.RO: „Mă simt mult mai bine după plecarea de la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Un nume neașteptat vrea să revină la Dinamo: „Îmi plac provocările” » Răspuns sec al lui Iuliu Mureșan

FOTO L-au transferat sau l-au arestat? » Reacții spumoase ale fanilor la vederea imaginilor cu noul transfer de la Dinamo: „L-au prins pe fugar și își iau recompensa”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
bjk86
bjk86  •  03 Septembrie 2021, 11:33
Postat de paolo14 pe 03 Septembrie 2021, 09:55

Doar atât poți?

Pai nu e asa? arata-mi unde vezi Steaua in liga 1 si apoi mai vorbim..

paolo14
paolo14  •  03 Septembrie 2021, 09:55
Postat de bjk86 pe 03 Septembrie 2021, 09:21

Care stea, istetule? Daca te uiti in liga 1, nu exista nici o echipa cu numele Steaua, doar in liga a-II-a o gasesti pe Steaua..

Doar atât poți?

bjk86
bjk86  •  03 Septembrie 2021, 09:21
Postat de alucardt pe 03 Septembrie 2021, 00:15

asemanatoare? ***,voi trisati de vreo 5 ani sa va salvati de la retrogradare si acum sunteti in isnolventa si pe loc retrogradabil si tu compari cu Steaua din liga 1? ***,nu iti este rusine? ce suporteri visezi bah prostule,nu a mai donat aproape nimeni din februarie 2021 la vitan barzesti. suporterii au ingropat vitan barzesti ducandul in faliment si primul pas este insolventa,evident.

Care stea, istetule? Daca te uiti in liga 1, nu exista nici o echipa cu numele Steaua, doar in liga a-II-a o gasesti pe Steaua..

Vezi toate comentariile (21)
Comentează