FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Gabi Torje la Viitorul! E la un pas de revenirea în Liga 1 » Gică Hagi vrea să-l transfere

Gabi Torje
Gabi Torje

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 21:42

Viitorul este la un pas de încă un transfer: mjlocașul lateral Gabi Torje.

După ce i-a adus pe Steliano Filip și Gabi Iancu, Gică Hagi ar plănui să aducă încă un jucător cu experiență. „O să vină Gabi Torje la Viitorul! Eu așa am înțeles. Îl ia Gică Hagi la Viitorul”, a declarat jurnalistul Decebal Rădulescu la TV Digi Sport.

Gabi Torje, 29 de ani, este liber de contract după ce și-a reziliat înțelegerea cu Sivasspor, la care a jucat 20 de meciuri în sezonul trecut.

De-a lungul carierei, Gabi Torje a mai jucat la Poli Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Koynaspor, Osmanlispor, Terek Grozny și Karabukspor.

550.000 €este cota lui Gabi Torje, potrivit transfermarkt.com

Dacă va veni la Viitorul, Gabi Torje va lucra din nou cu Gică Hagi. Cei doi au colaborat la Poli Timișoara, în sezonul 2005-2006, „Regele” fiind cel care i-a oferit debutul în Liga 1.

„Hagi nu a fost doar un antrenor pentru mine, mi-a fost ca un tată. Am început să lucrez cu el pe când aveam 15 ani. El m-a format ca fotbalist profesionist. În fotbalul românesc el este văzut ca un rege”
Gabi Torje în iulie 2016

„Când am venit la Timişoara s-a spus de Torje în presă că era un jucător terminat şi eu l-am promovat imediat. Nu pot să accept niciodată că un jucător tânăr nu are loc la echipă, un antrenor trebuie să-i creeze spaţiu”
Gică Hagi, în aprilie 2012, la TV Telekom Sport

Torje ar reveni astfel în Liga 1, acolo unde a jucat ultima dată în februarie 2018, la Dinamo.

 Citește și:

Ianis Hagi, prima reacție după zvonurile transferului la Barcelona: „Sunt pregătit!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
magic4ever
magic4ever  •  05 Iulie 2019, 10:46
Postat de dinamo_fan pe 05 Iulie 2019, 09:49

Torje e jucator bun, e in continuare peste liga 1. Aici nu am emotii ca Hagi poate sa-l readuca in forma. DAR, daca si pe Steliano Filip il face jucator de fotbal, atunci trebuie sa-l clonam pe Gica. cred ca asta e testul suprem.

Steeliano Filip a jucat foarte bine intr-o perioada la Dinamo cand era folosit pe postul de mijlocaș defensiv, sunt sigur ca Hagi pe postul asta o sa il folosească pentru ca a plecat Baluta.Cand joacă fundas stanga nu excelează pt ca nu are viteza mare si face multe faulturi.

ray51
ray51  •  05 Iulie 2019, 09:56

Torje? Acest jucator de fotbal nu a excelat niciodata prin nimic. Ah, ba da, aprecia manelele la un momentdat.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Iulie 2019, 09:49

Torje e jucator bun, e in continuare peste liga 1. Aici nu am emotii ca Hagi poate sa-l readuca in forma. DAR, daca si pe Steliano Filip il face jucator de fotbal, atunci trebuie sa-l clonam pe Gica. cred ca asta e testul suprem.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează