Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 14:07 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 15:37

Fostul portar al Craiovei Maxima, Gabi Boldici (66 de ani), campion de trei ori cu Universitatea Craiova, în 1980, 1981 și 1991, așteaptă cu mare interes derby-ul orgoliilor din Bănie dintre CS Universitatea Craiova și FCU Craiova.

  • Partida Universitatea Craiova - FCU Craiova se dispută sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 21:15, și poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport și Digi Sport 1
Rotaru îl face praf pe Rednic: „UTA e echipă de Liga 2, a trecut vremea antrenorilor-agenți”
UTA - CSU CRAIOVA 0-1
Rotaru îl face praf pe Rednic: „UTA e echipă de Liga 2, a trecut vremea antrenorilor-agenți”

„Va fi un meci al marilor ambiții, de angajament, care pe care. Nu contează că ambele echipe trec prin perioade nefaste, în astfel de meciuri fiecare echipă va încerca să dea totul pe teren și să câștige. Va fi mobilizare maximă în ambele tabere", a declarat Gabi Boldici, pentru GSP.ro.

Gabriel Boldici: „Îmi doresc să văd goluri multe”

Fostul portar a evitat să spună pe cine o vede favorită. „Îmi doresc să văd un fotbal spectaculos, cu multe goluri, dacă se poate, și să câștige cel mai bun. Cred că stadionul va fi arhiplin și va fi o atmosferă frumoasă", a declarat Gabi Boldici, pentru GSP.ro.

Legenda Craiovei Maxima, despre derby-ul Băniei: „Jucătorii lui Rotaru sunt mai omogeni”
Gabriel Boldici a fost antrenor de portari la Universitatea Craiova în mai multe rânduri, în perioada 1994-2010

Boldici consideră totuși că echipa lui Mihai Rotaru are un plus față de cea a lui Adrian Mititelu: „Jucătorii lui Mihai sunt mai omogeni, joacă de mai mult timp împreună, iar Adrian nu poate conta pe Bauza, accidentat, fotbalist care poate face diferența. Bahassa are un profil asemănător".

CSU e o echipă bună, are jucători valoroși, ce să ne mai gândim acum la meciul cu ei. Plecăm cu șansa a doua. Planurile noastre s-au schimbat. Luptăm serios pentru salvarea de la retrogradare. Nu îmi mai arde de orgolii. Ne luptăm pentru puncte acum. Am avut prea multe eșecuri acasă. Suntem o echipă vulnerabilă, avem nevoie de o reașezare pentru a ne salva. Nu știu cum vom scoate cămașa, în următoarele 3 etape întâlnim unele dintre cele mai bune echipe din România, CSU, FCSB și Sepsi
- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

VIEO. A dezamăgit Alex Mitriță până în acest moment? Răspunsul lui Silviu Lung: „Este un jucător extraordinar! Nu poți să aștepți totul numai de la el”

Citește și alte articole:

Mihai Ghyka, profesor la Facultatea de Jurnalism, Universitatea București: „Au ajuns să decapiteze cel mai frumos ziar de sport din România în numele subjugării față de banul publicitarului”

Mihai Stoica nu s-a putut abține după Steaua - Rapid » Cum i-a ironizat pe steliști

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”