FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Gabriel Caramarin, Ionut Matei si Arman Karamian nu fac din parte din planurile de viitor ale lui Dusan Uhrin

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2007 00:00

Dusan Uhrin a tras primele concluzii dupa stagiul din Ungaria. Elegant, cehul s-a ferit sa se pronunte asupra listei disponibilizatilor, dar a comunicat deja conducerii numele celor trei jucatori care nu se vor regasi in lotul care va pleca azi in Austria: Gabriel Caramarin, Ionut Matei si Arman Karamian.

In capul listei, tehnicianul l-a asezat pe Caramarin (29 de ani), caruia transferurile lui Vrsici si Aliuta i-au inchis orice drum spre titularizare. Despartirea de Caramarin e alimentata si de faptul ca fotbalistul a intrat in ultimele sase luni de contract, iar sefii au ezitat sa-i propuna pina acum prelungirea angajamentului.

"U" Cluj e pregatita sa-i faca o oferta lui Caramarin. Jucatorul s-a aratat dezamagit de decizia conducerii banatene. "Nu am nici o explicatie pentru ce s-a intimplat. Era vorba ca voi primi o noua oferta in urma cu doua luni, dar ea nu a mai venit. Sint foarte dezamagit pentru ca, in tot acest timp, nu m-am gindit nici o secunda la alta echipa. Nu stiu ce voi face de miine", a spus, abatut, Caramarin.

Cerut de "U"
In momentul anuntului public al despartirii de Timisoara, "U" Cluj e pregatita sa-i faca o oferta lui Caramarin. Totusi, jucatorul s-a aratat dezamagit de decizia conducerii banatene. "Nu am nici o explicatie pentru ce s-a intimplat. Era vorba ca voi primi o noua oferta in urma cu doua luni, dar ea nu a mai venit. Sint foarte dezamagit, pentru ca in tot acest timp nu m-am gindit nici o secunda la alta echipa. Au fost intr-adevar discutii cu Universitatea, dar nu a fost nimic concludent. Nu stiu ce voi face de miine", a spus abatut Caramarin. (Adrian Bucur)

In topul salariilor
Unul dintre motivele care au atirnat greu in luarea deciziei de a nu-i prelungi angajamentul lui Caramarin a fost salariul imens, 130.000 de euro pe sezon, pe care mijlocasul il incasa la Timisoara. Marian Iancu nu mai e dispus sa plateasca recompense financiare grase pentru jucatorii care nu sint titulari la Poli. "Nu pot sa-i dau unei rezerve certe peste 100.000 de euro pe an", s-ar fi exprimat boss-ul banatenilor. Dupa plecarile lui Coman, Ovidiu Petre, Olah si Caramarin, lotul "National" din era Olaroiu mai cuprinde trei nume: M. Popa, Cinu si McKain.

Arman, surprins
Arman Karamian sustine ca stia ca va pleca azi in cantonamentul din Austria. "Eu stiam ca miine (n.r. - astazi), la ora 8, trebuie sa fiu la stadion, sa plecam in cantonament. Nu am vorbit nici cu antrenorul, nici cu cei din conducere, nu stiu nimic legat de faptul ca nu voi fi in lot. O sa sun si o sa intreb", a reactionat Arman, care a venit la Poli in aceasta vara, conform unei intelegeri dintre conducere si fratele sau Artiom. Arman a fost declarat liber de contract in urma unui litigiu cu Ceahlaul si se antreneaza alaturi de alb-violeti inca de dinaintea incheierii sezonului trecut.

"Nu ma asteptam"
Ionut Matei mai are contract cu Poli pentru patru ani si jumatate si spune ca ar vrea sa isi duca la bun sfirsit angajamentul. "Chiar nu ma asteptam sa fiu pus pe lista de transferuri. Deocamdata, astept sa mi se confirme. Pina una, alta, am contract cu Poli pe 4 ani si jumatate si, daca nu am fost pus in tema ca nu intru in vederile lor, nici nu m-am gindit la alte variante sau ceva de genul asta. Eu doream sa mi duc la bun sfirsit contractul, o sa vedem ce va fi", a spus Matei.

Al doilea stagiu
La doar o zi dupa ce au incheiat cantonamentul de la Debrecen, Poli pleaca astazi, in jurul orei 9, in al doilea stagiu de pregatire. Elevii lui Dusan Uhrin vor ramine la Saalfelden, in Austria, pina pe data de 6 iulie, timp in care vor intilni fosta echipa a lui Dare Vrsici, Zilina (Slovacia), pe 30 iunie voi juca in compania lui Apoel Nicosia (Cipru), pe 3 iulie este programata o partida cu Metalurg Zaporoje (Ucraina), iar pe 5 iulie timisorenii vor evolua contra scotienilor de la Hibernian.

Poli Timisoara - Ujpest (Ungaria, I) 4-1
Au marcat: Torje (30, 88), A. Cristea (32), Plesan (60) / Kisznyes (31)
Poli Timisoara: M. Popa - S. Stancu, McKain, Cinu, Dancia - Abiodun, Alexa, Aliuta, Torje - A. Cristea, I. Ganea. Antrenor: D. Uhrin. Au mai jucat: Pantilimon, S. Radoi, Izvoranu, Omoduemuke, Plesan, Srhoj, G. Bucur, Apetrei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează