FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gabriel Torje a aterizat la București » Declarații înainte de a semna cu Dinamo: „Nu vreau luna de pe cer, dar nu joc gratis”

Gabriel Torje, Dinamo
Gabriel Torje, Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 09:11 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 09:15

Gabriel Torje (31 de ani) a aterizat noaptea trecută la București. În această dimineață, mijlocașul va efectua un antrenament alături de Dinamo, urmând să semneze cu „câinii roșii”.

Gabriel Torje se întoarce la Dinamo. Mijlocașul de bandă, liber de contract din aprilie după despărțirea de divizionara secundă Bandirmaspor, din Turcia, a aterizat noaptea trecută la București, urmând să devină jucătorul lui Dinamo după ce clubului alb-roșu i-a fost ridicată interdicția la transferuri.

În această dimineață va face un antrenament cu „câinii”, după care, dacă va trece testele medicale fără probleme, va semna contractul.

Gabriel Torje: „Dimineață mă duc la antrenament la Dinamo”

„Sunt liber de contract, am venit la București ca să vorbesc cu cei de la Dinamo. M-a sunat Dario Bonetti când s-au deblocat transferurile, a zis că va discuta cu cei din conducere și le va spune să mă contacteze. Am venit la București, dimineață mă duc la antrenament, apoi o să vorbim și nu cred că va fi vreo problema și ne vom înțelege.

Nu am vorbit de vreun euro cu cineva. Eu am venit, sunt aici, am vrut să fiu alături de Dinamo. E clar că nu o să joc gratis cât timp îmi va trebui benzină să ajung la Săftica, să mănânc, să am unde să stau, însă nu vreau luna de pe cer”, a spus Torje pe aeroport, potrivit ProSport.

Achiziții de criză la Dinamo

Dinamo exultă după ce a scăpat de interdicția la transferuri, dar noutățile propuse de „câini” nu au mai jucat de luni de zile și sunt doar umbre ale fotbaliștilor de altădată.

Scăpați de marea problemă din acest start de sezon, oficialii lui Dinamo se năpustesc să facă transferuri pentru a mai stopa din căderea în care se află în Liga 1. Constantin Nica (28 de ani), un fotbalist cu ștate vechi la Dinamo, are doar două meciuri jucate în ultimii trei ani!

Și Torje se pregătește pentru un nou come-back în Ștefan cel Mare, însă „Piticul” e departe de forma de acum 10 ani, când Dinamo îl vindea la Udinese pentru 5 milioane de euro. Torje n-a mai jucat din aprilie, când a evoluat pentru modesta Bandirmaspor, din a doua ligă a Turciei, a evoluat puțin în ultimii ani, iar apropiații spun că ar avea probleme cu greutatea.

În Turcia, Torje a prins doar opt meciuri și nu a înscris nici măcar un gol. De altfel, inclusiv ultima experiență a acestuia la Dinamo s-a dovedit a fi un fiasco. În sezonul 2017-2018, Torje a bifat doar opt meciuri, intrând la acea vreme într-un conflict cu antrenorul Florin Bratu.

Joi, 2 septembrie, Dinamo a rezolvat și transferul stoperului Răzvan Popa

Citește mai multe știri despre Dinamo:

L-au transferat sau l-au arestat? » Reacții spumoase ale fanilor la vederea imaginilor cu noul transfer de la Dinamo: „L-au prins pe fugar și își iau recompensa”

Au fost puse în vânzare biletele la derby-ul FCSB - Dinamo » „Câinii” vor mai multe: „Vom domina fondul sonor”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
creeperno999
creeperno999  •  03 Septembrie 2021, 22:50

O sa ajungem toti bine

853246084756615
Marcel Popa  •  03 Septembrie 2021, 16:53

Rău a ajuns Torje ,dar rău a ajuns și Dinamo.

tataika
tataika  •  03 Septembrie 2021, 12:19
Postat de albub pe 03 Septembrie 2021, 11:36

De la finala aia tot o dati p'asta cu plansul cand vine vb de Torje,dar asta inseamna ceva ce jucatorii vostrii nu o sa faca niciodata,sa pui suflet pt echipa ta. V-am batut de multe ori cand erati favoriti clar pe hartie pt ca am avut suflet in teren si in tribuna,la voi doar banii lu' Gigel conteaza pt jucatori,daca maine ati fi in locul nostru niciun jucator nu ar face ce-a facut Torje pt Dinamo

Plange torje, plangeeee!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează