FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA DINAMO

Gabriel Torje, Cristi Pulhac şi Adrian Ropotan au petrecut pe "Steaua e numai una!"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2008 00:00

Torje, Pulhac şi Ropotan nu au fost afectaţi de eşecul lui Dinamo la Braşov, dar nici de ameninţările lui Cristi Borcea, conform cărora nu vor primi bani de sărbători dacă nu termină pe primul loc, şi au încins o mică petrecere în apartamentul fostului timişorean.

Cei trei au petrecut alături de trei domnişoare pe acordurile melodiei dedicate Stelei de manelistul Copilul de Aur după cîştigarea campionatului din sezonul 2005/2006, "Steaua e numai una!".

Dacă Torje şi Ropotan sînt mai liniştiţi, Cristi Pulhac face spectacol, aprinzînd chiar şi o brichetă în timp ce cîntă cu patimă.

"Petrecăreţii" au fost sancţionaţi cu cîte 5.000, după cum prevede Regulamentul de Ordine Interioară.

Iată filmuleţul:

Sursă: libertatea.ro

GSP.RO vă oferă mai jos toate reacţiile celor implicaţi direct şi indirect în povestea filmuleţului "buclucaş"!

Badea: "Amendă 5.000 de euro pentru fiecare fotbalist!"

Nicolae Badea a dezvăluit pentru siteul oficial al formaţiei din Ştefan cel Mare care este prima măsură care a fost luată pentru a-i pedepsi pe Ropotan, Pulhac şi Torje, jucători care au petrecut după meciul cu Braşov pe melodii dedicate rivalei de moarte, Steaua:

"Ne confruntam in cazul de fata cu o atitudine neprofesionista din partea celor trei jucatori, o dovada de indisciplina pe care nu o putem accepta! Nu se mai poate continua cu jumatati de masura in teren si in afara terenului! Cei trei jucatori au fost amendati conform Regulamentului de Ordine Interioara, cu cate 5.000 de euro!", a zis Nicolae Badea.

Cornel Dinu: "Pulhac e accidentat la genunchi, dar se pare că are ceva la cap!"

Administratorul delegat al "cîinilor" a comentat scandalul de la Dinamo, cu cei trei jucători care au petrecut pe o melodie a Stelei, condamnînd mai ales comportamentul lui Cristi Pulhac

"Pulhac e accidentat la genunchi, dar se pare că are ceva la cap! E un semn pentru continuarea lui în rîndurile lui Dinamo. Avem grijă de el, dar pe viitor doar raţiunea ne va spune cu ce oameni vom merge mai departe.

E un primitivism al acestor tineri. Îşi vor lua sancţiuni din toate punctele de vedere. La cîtă minte au, mai ales ăsta lovit la cap, ei cred că se antrenează pentru colinde cu Steaua. Acest comportament indică un profesionalism incontestabil al fotbalului românesc, e un comportament al generaţiei.

Nici Dinamo nu poate să scape de această molimă a prostului gust şi al băuturii şi petrecerii fără sens. Sînt tineri, neajutoraţi nu de cînd au venit, pentru că noi le luptăm cu ei, ci de cînd au plecat de acasă. Au făcut puţină şcoală, au puţină educaţie", a zis Dinu la GSP TV.

Mihnea Ionescu: "Rednic a pierdut vestiarul!"

Mihnea Ionescu, unul din liderii galeriei dinamoviste, era dezamăgit de atitudinea celor trei jucători care au petrecut pe maneaua dedicată Stelei.

"Cel mai deranjat este faptul că profesionismul este departe de aceşti trei băieţi. Dacă ar fi puţin apropiaţi de spiritul lui Dinamo nu ar fi cîntat pe această manea. La Dinamo vestiarul este format  din "mercenari". Să îl vedem pe Pulhac cum face aşa ceva după 4-5 ani la Dinamo înseamnă că Rednic a pierdut vestiarul.

Ştiu că jumătate din vestiar se gîndeşte la contracte în afară. Lui Pulhac i s-a inoculat de la 18 ani că e o valoare şi a ajuns să creadă că fără el nu se face echipă. După plecarea lui Mărgăritescu a ajuns titular meci de meci, deşi nu merita", a spus Mihnea la GSP TV. Ascultă aici ce a declarat la GSPTV liderul galeriei dinamoviste!  (video)

Cornel Dinu despre petrecăreţii de la Dinamo: "E vai de mama lor!"

Cornel Dinu spune că jucătorii lui Dinamo se comoportă deplorabil în timpul liber, dar că nu trebuie făcut un caz din beţia celor trei jucători.

"Pulhac, săracul de el, cred că are ceva la cap. Este un semn de întrebare în privinţa viitorului său la Dinamo. Aştia nici nu ştiu să bea, e vai de mama lor. E contagioasă maneaua, e o nenorocire. Cred că jucătorii se antrenează pentru colinde cu Steaua. Nu cred că trebuie făcută atîta propagandă.

Suporterii vor acţiona aşa cum acţionează ei de obicei. Ei cîntă la mişto, nu trebuie să dramatizăm, sancţiunea şi-o vor lua. Ei nici nu ştiu cine intră la ei în casă.

E criză mondială şi acea fată care a filmat vrea să facă nişte bani. Noi ştim ce avem de făcut, drama este că într-un fel se comportă cînd intră pe poarta de la Dinamo şi altfel cînd ies, cînd practic nu avem cum să îi controlăm. Sunt tineri şi neajutoraţi", a mai spus Dinu la GSP TV. Ascultă aici ce a spus Cornel Dinu la GSPTV!  (video)

Torje: "Se face prea mult tam-tam! Eram acasă la mine şi am băut un pahar de şampanie"

Contactat de reporterii www.dinamovisti.ro. Gabi Torje a explicat scandalul în care este implicat alături de Pulhac şi Ropotan, după ce au sărbătorit de ziua sa de naştere pe melodii roş-albastre

"Eram acasă la mine şi s-a băut un pahar de şampanie. Se face prea mult tam-tam. Melodia a pus-o altcineva, nu noi, şi a filmat prietena unui fost coleg de echipă. S-a ajuns prea departe! Nu ne-a zis nimeni de amendă, dar dacă e aşa şi ne-a dat 5.000 de euro nu mai vreau să comentez nimic", a zis Torje pentru www.dinamovisti.ro. Ascultă ce a declarat Gabriel Torje la GSPTV!  (video)

Torje: "Cineva a montat acel filmuleţ, nu am cîntat niciodată melodia Stelei"

Gabriel Torje, jucătorul lui Dinamo, s-a apărat după ce a fost filmat cîntînd o manea dedicată Stelei. El a spus că filmuleţul care a apărut pe internet a fost montat de altcineva şi el de fapt nu a fredonat niciodată acea melodie.

"De fapt ascultam o altă melodie, «Vine Borcea cu Spartanii». Cineva a montat filmuleţul şi a pus melodia Stelei pe fundal. Am greşit că ne-am întîlnit la mine acasă şi nu am mers undeva la o terasă, dar părea cam mult după ce am pierdut la Braşov. Cred că acea persoană care a filmat a făcut-o cu un scop precis. După amenda pe care am primit-o, a fost o petrecere destul de scumpă.

Cea care a filmat nici nu o cunosc prea bine, este din Timişoara. O fi vrut să se răzbune că am plecat de la Poli la Dinamo" a spus Torje la televiziunea Sportro.

Badea: "Nu e Rednic de vină. Ce era să facă, să le angajeze bone?!"

Oficialul dinamovist crede că principalii vinovaţi sînt cei trei jucători, nu tehnicianul, care nu îi poate supraveghea non-stop

"În ultimele două meciuri, evoluţia nu a fost satisfăcătoare. Nu era un moment potrivit de petrecut. Nici nu au avut discernămîntul unei aniversări mai sobre. În seara asta vreau să am o întîlnire cu ei. Nu Rednic e de vină pentru acest incident. Ce era să facă el? Să angajeze bone şi supraveghetori care să aibă grijă de jucători?", a zis Nicolae Badea la televiziunea sportro.


Turcu către Torje: "Totul depinde numai de tine să reintri în inima suporterilor"

Vasile Turcu, acţionarul dinamovist, s-a arătat dezamăgit de atitudinea lui Torje, jucător pe care a declarat că îl iubeşte foarte mult.

"Eu ţin foarte mult la jucători şi poate de aici mi-am tras şi foarte multe necazuri. Gabi e ca şi copilul meu.

Am vrut să pot să îl iau de sub conducerea impresarului. Ţin foarte mult la el, dar m-a dezamăgit. Ar trebui să se controleze şi să nu mai repete. Tatălui şi mama lui sînt nişte oameni buni, care m-au rugat să am grijă de el. Singur trebuie să îşi rezolve problema.

Să îşi vadă de antrenament. Cred că eşti conştient şi dacă vei avea un caracter puternic, cred din toată inima să redevii acel Gabi Torje care venea în Ştefan cel Mare. Totul depinde numai de tine să reintrii în inima suporterilor", a spus Turcu la GSP TV.

Turcu: "În loc să se roage să revină mai repede, Pulhac se dă în spectacol"

Vasile Turcu, acţionarul dinamovist, crede că Pulhac ar fi trebuit să se roage să revină pe teren, nu să se dea în spectacol.

"Eu am decis să nu mai vorbesc despre Dinamo şi despre jucători. Nu am ce să vorbesc. Am văzut filmuleţul. Aveţi site-ul clubului şi decizia luată. Pulhac în loc să se roage la Dumnezeu să îi treacă accidentarea se dădea în spectacol", a spus Turcu la GSP TV.

Fanii "cîinilor" se simt trădaţi: "Scoateţi poza cu Ropotan de pe Dinamobil!"

Supoterii dinamovişti au fost scandalizaţi de felul în care trei jucători au ales să sărbătorească ziua lui Gabriel Torje, cîntînd o melodie a Stelei

Aceştia au trimis mesaje şi telefoane la club, somîndu-i pe oficiali să ia măsuri. Una dintre doleanţele acestora a fost ca pozele lui Adrian Ropotan să fie scoase de pe magazinul de prezentare pe patru roţi al clubului, Dinamobilul.

Maşina care alimentează oraşele din ţară cu produse promoţionale ale clubului este acoperită cu două imagini mari de joc cu mijlocaşul dinamovist. Răniţi în orgoliu de atitudinea fotbaliştilor, suporterii au cerut ca fotografiile să fie înlocuite.

Borcea: "Pulhac e măscăriciul echipei de ani buni. Din iarnă, cine va greşi, va pleca!"

Preşedintele executiv anunţă măsuri dure în iarnă din partea conducerii pentru petrecăreţii de la echipă, în special pentru Cristi Pulhac, pe care îl consideră capul răutăţilor:

"Amendati 5.000 de euro de la o glumă s-a ajuns la ceva foarte grav pentru imaginea lui Pulhac, în primul rînd, ceilalţi nu cîntau. Au fost amendaţi toţi pentru depăşirea orei stabilite, 99% din suporterii lui Dinamo nu au dormit în noaptea aia de supărare. Ce altă măsură să luăm? Sîmbătă sigur ar trebui să demonstreze că au carater şi merită să joace la Dinamo. Cînd vrei să stai sau să bei un pahar nu aduci persoane necunoscute şi nu faci atîta prostie. Mai mult nu am ce să mai spun. Nu e altceva.

Păcat de Pulhac, de 2 ani îi spun că e măscăriciul echipei, nu înţelege, e în situaţia în care e, l-am ajutat, dar în seara asta ce am văzut m-a dezamăgit. În iarnă vom trage linie, noi apărem cel mai mult în presa mondenă, în toate ziarele. Împreună cu Rednic vom avea o discuţie cu cei care vor rămîne, va fi un prorgam strict, indiferent cine va mai greşi, va pleca! Suporterii vor digera greu că au făcut mişto sau că s-au distrat pe numele Stelei", a zis Borcea.

Mircea Rednic: "Sînt dezamăgit. Credeam că avem o relaţie bazată pe respect!"

Tehnicianul dinamovist spune că extrem de dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi şi îi îndeamnă pe aceştia să se concentreze la fotbal şi la ultimul meci din acest an, cu FC Argeş, informează dinamovişti.ro

"Mai e un meci şi trebuie să ne concentrăm exclusiv la fotbal. Fac un ultim apel! Am înteţeles că s-au dat sacţiuni aspre. Eu credeam că lucrez cu profesionişti şi avem o relaţie bazată pe respect. Sînt dezamăgit. Jucătorii, indiferent de vîrstă, trebuie să înţeleagă că sînt modele şi trebuie să aibă grijă de imaginea lui Dinamo", a zis Rednic.

Pîrcălab: "Poate au încurajat Steaua s-o bată pe Unirea luni, ca să treacă Dinamo pe locul 1!"

Fotbaliştii dinamovişti sînt criticaţi dur de fosta glorie Ion Pîrcălab, care le-a găsit însă, mai în glumă mai în serios, şi o scuză pentru comportamentul de la petrecerea lui Torje de sîmbătă seară

"Comportamentul lor e sub orice critică. Dinamo nu joacă nimic şi lor le arde de petreceri şi de manele. Nu e normal aşa ceva! Nu cred că avea rost o astfel de reacţie, mai ales cu melodii ale Stelei pe fundal... Sau poate s-o fi gîndit că trebuie să bată Steaua pe Unirea luni ca să fie campioni de toamnă şi de-asta au dansat pe cîntecul lor, ca să îi încurajeze să le facă şi lor un bine.

Cînd te distrezi trebuie să ai şi motive, dar după meciul de la Braşov nu era cazul, chiar dacă era ziua lui Torje. Sînt şi pe final de sezon, poate au obosit, vor să vină vacanţa, dar să nu uite că mai e o etapă şi mai sînt şanse la primul loc. Trebuie să se gîndească la asta!", a zis Pîrcălab pentru www.dinamovisti.ro.

Vasile Turcu: "Cred că Pulhac e capul răutăţilor"

Vasile Turcu a vorbit despre situaţia inedită în care au fost surprinşi cei trei jucători ai lui Dinamo la petrecerea zilei de naştere a lui Torje. Acţionarul dinamovist a declarat că nu se aştepta la aşa ceva mai ales din partea lui Torje şi crede că totul a fost ideea lui Cristi Pulhac.

"O să vadă ei cum or să fie primiţi de public. Am spus după meciul de la Braşov că nu mai vorbesc dar de fiecare dată apare ceva care mă scoate din această stare. Dacă voia neapărat să se distreze trebuia să ne anunţe şi pe noi la club, îi dădeam voie să meargă la o terasă.

Cred însă că nu el este capul răutăţilor. Bănuiesc că de la Pulhac a plecat totul. Cu el am mai avut unele probleme şi în trecut şi nu m-ar suprinde să fie şi acum principalul vinovat" a spus Vasile Turcu la televiziunea Sportro.


Cei trei petrecăreţi erau patru. New entry: Lucian Goian!

La petrecerea de sîmbătă seara nu au participat numai cei trei fotbalişti dinamovişti nominalizaţi până acum, Ropotan, Torje şi Pulhac, ci şi un al patrulea: Lucian Goian!

Fundaşul apare în două cadre în stînga imaginii, în timp ce îi filmează cu telefonul pe coechipierii săi şi cîntă alături de aceştia.  El a mai fost protagonistul unui scandal în acest an, după ce au apărut imagini mai vechi cu el publicate de Cacan, dezbrăcîndu-se în faţa unui webcam.

Ioan Becali: "Cît de proşti au fost că s-au lăsat filmaţi"

Ioan Becali, fost preşedinte la Dinamo, a declarat că cei trei dinamovişti care au cîntat o melodie dedicată Stelei nu sunt de condamnat decît pentru că s-au lăsat filmaţi.

"Dacă ei sunt atît de tîmpiţi şi se lasă filmaţi nu o să ajungă niciodată jucători de valoare. Ca să ajungi un jucător mare îţi trebuie să ai şi un pic de cap. Ei nu sunt vinovaţi decît că s-au lăsat filmaţi. Puteau să petreacă oricum, cu cine voiau. O să vadă ei acum cum o să fie primiţi de suporteri.

Ce, dacă a pierdut cu Braşov însemna să stea stană de piatră de ziua lui, să intre în doliu? Au fost atît de inocenţi, naivi, proşti, idioţi, nu mai ştiu cum să le zic altceva.

Ori asta ori erau atît de beţi, de drogaţi, că nu-şi dădeau seama că erau filmaţi" a răbufnit Ioan Becali la televiziunea Sportro.

Narcis Răducan: "Cei 3 petrecăreţi vor fi reintegraţi în lot!"

Directorul sportiv al Unirii Urziceni a comentat incidentul în care au fost implicaţi cei 3 fotbalişti ai lui Dinamo.

"Am participat doar la petreceri organizate. Din păcate, dinamoviştii au exagerat puţin. Fie au băut mai mult, fie au avut încredere în persoanele alături de care au petrecut, nu am de unde să ştiu ce s-a întîmplat cu exactitate.

Cred că se va încerca reintegrarea lor în lot" a spus Răducan la Contraatac pe GSP TV.


Mihnea Ionescu: "Ropotan e un jucător forţat! Toţi 3 sînt nişte mercenari"

Unul dintre cei mai importanţi lideri ai Peluzei Cătălin Hîldan consideră că Torje, Ropotan şi Pulhac nu mai au ce căuta la Dinamo şi se arată sceptic în ceea ce priveşte şansele de reabilitare ale celor 3 în faţa suporterilor.

"E adevărat că melodia putea fi ascultată în glumă. Oricum ar fi, nu sînt dinamovişti, sînt nişte mercenari. Nu cred că se mai poate vorbi de toleranţă în ceea ce-i priveşte pe cei 3.

Ropotan e un jucător forţat care profită foarte mult de pe urma faptului că nu există alternativă pentru postul său. Nu cred că îşi vor schimba atitudinea vreodată!" a spus Ionescu la GSP TV.

Vasile Turcu: "Borcea era desfigurat azi după ce a văzut imaginile!"

Acţionarul dinamovist a dezvăluit care au fost discuţiile dintre conducătorii clubului din Ştefan cel Mare în momentul în care au aflat de filmare.

"Nu ştiu dacă mai există şi un al 5-lea jucător la petrecere. Au fost nişte zile extrem de grele, numai de asta nu mai aveam nevoie în acest moment.

Eram în şedinţă cu nişte oameni şi am fost sunat de domnul Borcea. Cînd am ajuns, Cristi era desfigurat. Mi-am dat seama că s-a întîmplat ceva extrem de grav! Jucătorii noştri sînt vînaţi" a spus Turcu la GSP TV.

Adrian Ilie: "Dacă era Revelion, cred că ar fi cîntat oricine imnul rivalei, indiferent ce culori apăra"

Fostul manager al Stelei, Adrian Ilie, i-a apărat pe cei trei jucători dinamovişti care au petrecut sîmbătă seara pe ritmurile unel manele dedicate grupării din Ghencea

"Nu o să le cadă bine suporterilor ceea ce au făcut aceşti jucători. Au greşit şi vor plăti, dar nu cred că se va ajunge la excluderea lor din lot, pentru că sînt fotbalişti importanţi. Depinde doar de ei dacă vor reintra în inimile fanilor.

Cu toate acestea, stau şi mă gîndesc că dacă fotbalişti din echipe rivale ar fi făcut Revelionul împreună, pentru că mulţi sînt prieteni, şi s-ar fi pus problema să se cînte astfel de melodii, ar fi cîntat toţi, indiferent de culorile pe care le apără", a spus Ilie la televiziunea sportro.

Şi Dragoş Grigore a fost la petrecere!

Există şi un al cincilea fotbalist dinamovist care a participat la petrecerea de sîmbătă noapte, alături de Ropotan, Torje, Pulhac şi Lucian Goian însă acesta nu a fost filmat pentru că a plecat cînd a văzut ce întorsătură iau lucrurile şi că cineva îi filmează pe jucători

Este vorba despre stoperul Dragoş Grigore, 22 de ani, de la Dinamo II, care a intrat şi în vederile lui Mircea Rednic, fiind selecţionat la ultimele acţiuni ale echipei mari şi lăudat de conducere şi de stafful tehnic.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (506)
 •  27 Noiembrie 2008, 11:55

sunt STELYST dar ymy place de cey 4 dyn cey 5 dynamovysty yn specyal de lucyan goyan ca au ales sa cante pe mel steley la zyua luy torje ynseamna ca cey 4 dynamovysty vor sa fye STELYSTY sy ma yntreb daka ey nu may vor la dynamo ynseamna ka STEAUA E NUMAY UNA !!! chyar cum ar arata echypa STEAUA cu GABRYEL TORJE CRYSTY PULHAC ADRYAN ROPOTAN LUCYAN GOYAN SY DORYN GOYAN SY fara JYJY BEKALY cel may mult ma yntereseaza ce au zys DORYN GOYAN SY GABRYEL BOSTYNA orycum SUPER !!! STEAUA fara BEKALY !!

 •  27 Noiembrie 2008, 11:19

pentru toti stelistii care posteaza pe aici poate va aduceti aminte cum era jiji cu fularul lui dinamo la gat la noi pe stadion in groapa milogilor!

 •  27 Noiembrie 2008, 10:33

la STEAUA BUCURESTI,nici un jucator nu ar canta asa ceva!!!!!!...in afara de "asa zisul patron " adica becali....pe care dorim sa il luati cat mai repede....in locul lui sa vina Valentin Ceausescu!!!!!(acest om ar face mai mult pentru STEAUA BUCURESTI-echipa noastra frumoasa!!!!)

Vezi toate comentariile (506)
Comentează
Close