FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HAPOEL BE'ER SHEVA 1-1

Gabriela Pintilii neagă implicarea în incidentul de la Arena Națională! Punctul de vedere al soției mijlocașului de la FCSB după informațiile apărute

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 10:44

În timpul partidei dintre FCSB și Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, rezultat care le-a asigurat roș-albaștrilor prezența în primăvara europeană, în zona lojelor ar fi avut loc un scandal uriaș.

Alina și Gabriela, soțiile lui Ovidiu Popescu, respectiv Mihai Pintilii, ar fi agresat o tânără, Ada, pe motiv că aceasta ar fi întreținut relații sexuale cu Ovidiu Popescu, cel poreclit de Becali "Lampard", scrie Spynews (DETALII AICI).

Gabriela, soția lui Mihai Pintilii, a trimis Gazetei Sporturilor dreptul la replică, negând vehement cele publicate de Spynews: "Informațiile sunt eronate. Am o bună educație, sunt mamă a doi copii și soția unui fotbalist model, care și-a câștigat reputația doar pe terenul de sport.

Stau departe de scandaluri, de cancanuri sau de povești cu iz de budoar. Nu am fost și nici nu voi fi vreodată adepta rezolvării problemelor prin violență sau prin amenințări. Nu agreez scandalul și nici nu doresc să-mi expun viața particulară sau pe cea de familie în fața publicului larg.

Nu am cunoscut-o pe această dominșoară înainte de acest articol. Nici nu m-a interesat vreodată despre presupuse/eventuale relații/probleme conjugale sau extraconjugale ale prietenilor de familie.

Nu am agresat nicio persoană și nu am pus la cale niciun plan de răzbunare împotriva domnișoarei din articolul prezentat", sunt precizările făcute de Gabriela Pintilii prin avocatul Marian Pâcleșan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
para.para
para.para  •  05 Noiembrie 2017, 15:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  05 Noiembrie 2017, 15:40
Postat de andrei.f pe 05 Noiembrie 2017, 12:06

E bine de dat în judecată ziarul Spynews, pentru o mai bună credibilitate . Eu numai atunci cred !

Nu doar Spynews, *** care nu verifica stirile, ci face doar ce stie mai bine: copy-paste de pe alte site-uri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Noiembrie 2017, 13:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează