FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI - HERMANNSTADT

FOTO Gafă hilară în Poli Iași - Hermannstadt » Neguț și Balaure au profitat și au deblocat tabela

Silviu Balaure (27 de ani) a deschis scorul pentru Hermannstadt în minutul 11 al deplasării de la Iași, profitând de o gafă mare în defensiva adversă. / FOTO: Captură TV @Digi Spor 1 +4   FOTO
Silviu Balaure (27 de ani) a deschis scorul pentru Hermannstadt în minutul 11 al deplasării de la Iași, profitând de o gafă mare în defensiva adversă. / FOTO: Captură TV @Digi Spor 1

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 19:02 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 19:39

Silviu Balaure (27 de ani) a deschis scorul pentru Hermannstadt în minutul 11 al deplasării de la Iași, profitând de o gafă mare în defensiva adversă.

Poli și Hermannstadt nu s-au menajat. Partida din Copou a început tare, cu bara gazdelor, șut bine plasat al lui Roman. La acțiunea imediat următoare, Neguț și Balaure au combinat perfect pentru reușita de 1-0. Au beneficiat și de o greșeală în defensiva lui Leo Grozavu.

Cum și-a surprins Gică Hagi fotbaliștii în vestiar: „Ei râdeau! De acum o să intru și eu cu ei, sunt foarte supărat”
FARUL
Cum și-a surprins Gică Hagi fotbaliștii în vestiar: „Ei râdeau! De acum o să intru și eu cu ei, sunt foarte supărat”

Hermannstadt, gol după o gafă în defensiva lui Poli Iași

Christ Kouadio, fundașul dreapta al ieșenilor, a intrat în posesie în preajma centrului terenului. A vrut să paseze către propria poartă, dar a „bărbierit” mingea, o execuție amuzantă care l-a lansat perfect pe Neguț.

Mijlocașul venit de la Chindia a sprintat 30 de metri, a ridicat privirea și a întors către Balaure. Colegul din linia mediană a venit lansat și a șutat plasat, cu latul, imparabil.

Kouadio nu a greșit doar pasa, ci și plasamentul în cursa de urmărire a lui Balaure a fost defectuos. 

Christ Kouadio, fundașul ivorian vinovat pentru gol, a fost adus la Poli Iași în ianuarie 2022. Nu a fost titular incontestabil nici stagiunea trecută, doar 9 apariții în tricoul moldovenilor.

Clasamentul actualizat din SuperLigă:

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

A venit din liga a treia, iar Derby de România îl face titular! Are tupeu, a fost la locul potrivit, iar antrenorul îl place: „Incisiv, inteligent, va arăta mai bine”

Cum și-a surprins Hagi fotbaliștii în vestiar: „Ei râdeau! De acum o să intru și eu cu ei, sunt foarte supărat”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează