FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - OȚELUL

FOTO Gafă uriașă în Rapid - Oțelul » Cadoul primit de Rrahmani în Giulești

Rapid - Oțelul. Albion Rrahmani, atacantul giuleștenilor, a deschis scorul în minutul 5, după o gafă mare a echipei lui Dorinel Munteanu/ foto Raed Krishan (GSP) +43   FOTO
Rapid - Oțelul. Albion Rrahmani, atacantul giuleștenilor, a deschis scorul în minutul 5, după o gafă mare a echipei lui Dorinel Munteanu/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 20:15 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 20:39

Rapid - Oțelul. Albion Rrahmani, atacantul giuleștenilor, a deschis scorul în minutul 5, după o gafă mare a echipei lui Dorinel Munteanu.

Joao Pedro Lameira, mijlocașul defensiv al Oțelului, i-a pasat mingea lui Rrahmani, la aproximativ 30 de metri de poarta lui Stoian. Kosovarul a înaintat, la driblat pe Lovric și l-a învins pe portarul gălățenilor.

+4 FOTO

Rrahmani a deschis scorul în Rapid - Oțelul

Albion Rrahmani a reușit al 8-lea gol în acest sezon de Superliga, în 9 meciuri jucate. Atacantul revenit pe teren după o accidentare la gleznă a punctat și cu FCU Craiova, scor 4-3, în primul meci al anului pentru giuleșteni. Kosovarul e golgeterul Rapidului în acest sezon.

Albion a jucat într-un sistem nou pentru el la Rapid, 4-4-2. L-a avut partener în atac pe Burmaz, care și-a câștigat locul în echipa de start după ce a marcat golurile victoriilor cu FCU, scor 4-3, și Dinamo, 2-1.

Lameira, mijlocașul Oțelului, e la al treilea meci la echipa lui Dorinel Munteanu. El a venit în perioada de transferuri din iarnă și jucat în primele două meciuri ale anului.

A intrat pe parcurs cu Voluntari, 1-1, și a jucat din primul minut cu Petrolul, scor 0-0.

VIDEO. Bucuria suporterilor giuleșteni la golul lui Rrahmani

Citește și:

Specialiștii se contrazic la faza care a decis Petrolul - CFR Cluj: „99% asta e decizia corectă!” vs „E fault!”
Petrolul - CFR Cluj 1-2
Specialiștii se contrazic la faza care a decis Petrolul - CFR Cluj: „99% asta e decizia corectă!” vs „E fault!”
Fumatul interzis, nu și pentru președinte! 10 detalii de la Petrolul - CFR Cluj, observate de reporterii GSP prezenți la Ploiești
PETROLUL - CFR CLUJ
Fumatul interzis, nu și pentru președinte! 10 detalii de la Petrolul - CFR Cluj, observate de reporterii GSP prezenți la Ploiești

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
tallpaiadului
tallpaiadului  •  03 Februarie 2024, 21:08

O prima repriza dupa care Rapidul conduce meritat, datorita calitatii celor doi atacanti ai sai, desi jocul echipei nu a fost stralucit. Otelul arata ca o echipa de liga a doua, cu jucatori lipsiti de orice valoare, cu exceptia lui Cisotti. Rapid chiar nu avea nevoie de arbitrajul partinitor al lui Coza, care in loc sa acorde cartonas galben la Papeau si lovitura libera de la 18m pentru Otelul a dictat fault in atac, a oprit o situatie in care Tanase ar fi ramas liber spre poarta dupa o intrare umar la umar judecata drept fault in atac, l-a iertat pe Borza de un galben dupa o tinere de tricou ca-n curtea scolii si exemplele pot continua.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează