FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Gafele din meciul Botoșani - Dinamo 2-1 l-au costat scump! Rusandu a pierdut lista FIFA

Rusandu a fost criticat vehement și de foști mari arbitri români. Crăciunescu:
Rusandu a fost criticat vehement și de foști mari arbitri români. Crăciunescu: "Are mari probleme de interpretare a fazelor" // Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2016 00:00

Erorile din meciul Botoşani - Dinamo 2-1 l-au determinat pe Vassaras să-l prefere pe Găman pentru ecusonul internaţional în 2017.

Comisia Centrală a Arbitrilor a definitivat ieri componenţa listei FIFA pentru anul următor. România va avea două nume noi după ce Balaj şi Tudor, ambii în vârstă de 45 de ani, vor ieşi de pe plan internaţional pe motiv de vârstă. Primul nume ales pentru a fi promovat e cel al clujeanului Horaţiu Feşnic, numai 26 de ani.

În privinţa celui de-al doilea calculele iniţiale ale comisiei au fost date peste cap de evenimentele din acest weekend. Lucian Rusandu, 35 de ani, unul dintre preferaţii lui Vassaras, a greşit grav în partida FC Botoşani - Dinamo, lucru care i-a fost fatal.

Grecul din fruntea CCA nu l-a iertat şi l-a pedepsit: nu l-a inclus pe lista FIFA, unde i-a făcut loc lui George Găman. Acesta, 31 de ani, a fost şi el acuzat violent pe parcursul campionatului în curs, tot pentru erori anti-Dinamo. Comise în meciul de la Târgu Mureş, când le-a refuzat un penalty "câinilor".

Lista FIFA pentru 2017

  • Ovidiu Hațegan*
  • Istvan Kovacs
  • Radu Petrescu
  • Sebastian Colțescu
  • Marius Avram
  • George Găman
  • Horațiu Feșnic

* Hațegan va arbitra sâmbătă partida Germania - Cehia, din preliminariile CM 2018

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
juliusmad
juliusmad  •  05 Octombrie 2016, 12:00
Postat de ortega pe 05 Octombrie 2016, 11:10

Orice postezi anti-stână , implicit și arbitrii servili e cenzurat din start ... Crăițoiu nu culcă-te ... El vegheze la aura fcsmcsfMogoșoaia , de-aia e *** ...

:)))) la mintea ta. Ia uita-te la zidane cum face clabuci pe aici. Se cenzureaza doar vulgaritatile si cuvintele defaimatoare. Daca s-ar cenzura prostia, tu, zidane, mariusica sau lapusneanul ati fi de mult expulzati de aici :))

zidane92
zidane92  •  05 Octombrie 2016, 11:44
Postat de cpt.ahab pe 05 Octombrie 2016, 09:12

Lecturand lista aia, te iei cu mainile de cap! In afara de Hategan, toti o apa si-un pamant!

hategan aka 3 goluri inventate pentru fsb cu voluntari! Cred ca glumesti hategan a dat mai multe goluri in 90 min decat sorinel tanase copilul de inox, golboxovici si tudorie la un loc.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  05 Octombrie 2016, 11:20

Coltescu a arbitrat meciul Astra-Steaua asa cum toata lumea isi aminteste si este pe lista FIFA ! Ca si alti arbitrii care,in sezonul trecut,au dezavantajat Steaua ! Cum se explica situatia asta ?

Vezi toate comentariile (47)
Comentează