FOTBAL  »  Superliga  »  GALA GSP 2020

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul FCSB! Cum s-a schimbat atitudinea după retragerea lui Becali: „Vede și dânsul că e mai bine așa”

Dennis Man, despre relația cu Gigi Becali
Dennis Man, despre relația cu Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 10:29 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 10:43

La 22 de ani, Dennis Man a intrat într-o galerie selectă, plină de nume uriașe din fotbalul românesc, care au câștigat trofeul de cel mai bun fotbalist român în Ancheta GSP. În interviul pentru GSP, a vorbit despre mai multe subiecte importante. 

La primirea trofeului, Dennis Man a vorbit și despre relația sa cu Gigi Becali, ale cărui ieșiri publice în care vorbea despre echipă îl timorau la început, și a oferit detalii din vestiarul lui FCSB.

8 septembrie 2016e data debutului lui Man la FCSB, în Cupa Ligii, victorie 2-0 la Botoșani

Dennis Man,  jucătorul anului în Ancheta GSP 2020: „La început mă timorau vorbele patronului”

- Pe Gigi Becali îl cunosc toți din vremea când ieșea în fiecare seară la televizor și comenta evoluția echipei. Crezi că e întâmplător faptul că forma bună traversată de voi coincide cu momentul în care el nu mai vorbește?  
- Nu știu ce să zic! (râde). Sunt doar fericit că echipa merge bine. Chiar nu știu ce să zic la această întrebare. Probabil că e mai bine așa, vede și dânsul asta. Suntem mai liniștiți, dar asta nu înseamnă că nu suntem conștienți pentru ce echipă jucăm, ce tricou purtăm. Cred că fiecare jucător știe asta!

- Te timorau ieșirile lui de la TV?
- Să fiu sincer, la început da! A fost un moment greu, puneam la suflet tot ce se scria despre mine. Acum m-am maturizat puțin, iau lucrurile bune așa cum sunt, iar pe cele negative caut să le transform în părți pozitive. 

- Practic, cumva te-au călit acele momente, dar crezi că pe cei mai tineri, pentru că ai mulți colegi tineri, îi ajută faptul că nu mai trec prin ce ați trecut tu, Florinel Coman sau Tănase? 
- Cred că da! Enorm! Sunt tineri, știu ce am pățit eu când am ajuns aici. Iar ei sunt acum în acea situație. E mult mai bine pentru ei ca patronul să-i lase în place.

Dennis Man: „FCSB e o familie, înainte eram grupulețe”

- Ești deja un veteran al FCSB-ului, acum un an se discuta la conferințe despre faptul că experimentele dăunau echipei. Acum, deși mai sunt improvizații, lucrurile funcționează. De ce? 
- Cred că am ajuns la o maturitate care se vede pe teren. Avem 2-3 ani împreună, ne-am antrenat, am construit un grup. Pot să dau din casă și să vă zic că în momentul acesta FCSB înseamnă familie. Înainte erau grupulețe, nu avem de ce să ne ascundem. Așa a fost! Acum însă suntem o familie și asta se vede.

- Crezi că a contat și întinerirea lotului pentru a se forma familia despre care vorbești? Sau cum s-a reușit? 
- Nu știu! Cred că poate fi un plus faptul că suntem toți români. Însă nu din cauza stranierilor nu era grupul unit. Și atunci eram cât de cât uniți, e adevărat că nu ca acum. Dar parcă e altceva, cred că acum contează și rezultatele. Victoriile te unesc mereu, ai o altă dăruire la antrenamente, ai mereu zâmbetul pe buze. Asta se întâmplă acum.

- Puteți duce lupta asta cu CFR? Practic, sunteți două echipe diferite, una plină de experiență, cealaltă cu tineri talentați... 
- La cum îmi simt colegii, cred că da. Am mare încredere. Știu ce calități au, sunt convins că anul ăsta putem face față acestei lupte.

400.000 de euroa plătit FCSB pentru a-l lua în 2016 pe Man de la UTA

Citește mai multe știri de la Gala GSP 2020:

Cine merita premiile la final de an? » Editorial Cătălin Țepelin, redactor-șef GSP, despre retorica trecutului perfect și a prezentului deplorabil

GALA GSP 2020. Dennis Man - „Fotbalistul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor: „Știu că acest premiu vine cu obligații, sunt conștient”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
grandhit
grandhit  •  23 Decembrie 2020, 14:35
Postat de sadikul pe 23 Decembrie 2020, 11:51

Nea gigi se comcetreaza pe cumetrii !! Doar 4 etape a jucat pe bune ....la iasi , dinamo , cfr si sepsi .... in rest cumetrii pentru Man cel mai tare jucator intr-un picior !!

pai pe vitan barzesti i-am batut. de ce nu ai pus voluntari,iasi si cfr,echipele cu care am pierdut? plus egal cu sepsi. cu iasi am jucat cu juniorii,iar cu cfr si sepsi am fost furati de arbitru.

major
major  •  23 Decembrie 2020, 14:28

dânsul!??infractorul cu cazier e„dânsul”? nu mai spun de titulatura dată de ziarici de „palat”: „omul de faceri”! ptiu!

mario78a
mario78a  •  23 Decembrie 2020, 13:26

Amin

Vezi toate comentariile (12)
Comentează