FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORUL ANULUI

Gala GSP a pornit orgoliile! Dan Petrescu îi răspunde lui Răzvan Lucescu: „Am o întrebare, chiar nu meritam să fiu acolo?”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2019 20:24

Dan Petrescu (52 de ani), tehnicianul celor de la CFR Cluj, desemnat cel mai bun antrenor al anului în cadrul Anchetei GSP din acest an, i-a răspus în această seară lui Răzvan Lucescu (50 de ani), antrenorul lui Al Hilal. 

  • CONTEXT: Răzvan Lucescu (50 de ani), antrenorul lui Al Hilal, declarase pe 18 decembrie că el merita să fie desemnat cel mai bun antrenor al anului 2019 în cadrul Superlativelor Gazetei Sporturilor. 
  • La fel ca în anii precedenți, câștigătorii anchetei GSP au fost stabiliți după un vot la care au participat 5 categorii: cititori, jurnaliști, jucători, antrenori și oficiali

„Vreau să spun un lucru: Dan Petrescu nu s-a ales singur în anchetă. Alți antrenori s-au ales singuri. Pe mine m-au ales oamenii, ziariștii, căpitanii și conducătorii. Am o întrebare pentru cei care nu m-au pus în TOP 5: chiar nu meritam să fiu acolo? 

Înțeleg că Răzvan e supărat. E prietenul meu, dar de ce să fie supărat pe mine?”, a declarat Petrescu, la TV Digi Sport.

Lucescu Jr. a câștigat anul acesta campionatul cu PAOK în Grecia și a reușit să se impună alături de Al Hilal în Liga Campionilor Asiei. De partea cealaltă, Petrescu a cucerit campionatul în România și a calificat-o pe CFR Cluj în „16”-imile Europa League.

Răzvan Lucescu a câștigat titlul în Grecia cu PAOK, fiind neînvins întregul sezon, lucru nemaivăzut de 59 de ani în fotbalul elen! A urmat o Ligă a Campionilor Asiei, cu Al Hilal. 

„Niciun alt antrenor din România nu a câștigat în acest an un campionat fără înfrângere sau un trofeu Champions League. Însă anchetele nu se discută. Totuși, rezultatele sunt clare și rămân, iar ele sunt indiscutabil în favoarea mea!” -  Răzvan Lucescu, pe 18 decembrie

NOMINALIZĂRI SUPERLATIVE GSP 2019 PENTRU ANTRENORUL ANULUI

  • Ladislau BOLONI, Gheorghe HAGI, Edward IORDĂNESCU, Răzvan LUCESCU, Viorel MOLDOVAN, Cosmin OLĂROIU, Dan PETRESCU, Mirel RĂDOI, Marius ȘUMUDICĂ, Dusan UHRIN, Bogdan VINTILĂ

VIDEO //  Dan Petrescu, desemnat Antrenorul Anului 2019

Vezi și: 

GALA GSP 2019 // Răzvan Lucescu, indignat după premiul lui Dan Petrescu: „Rezultatele sunt în favoarea mea, uitați-vă cum am câștigat titlul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
1778324075752839
Ciprian Iliescu  •  25 Decembrie 2019, 11:24
Postat de Andrei Ionescu pe 25 Decembrie 2019, 10:29

Unii, cum e Petrescu sunt prea orgoliosi si nu e cazul! Razvan Lucescu nu trebuie sa fie suparat,are merite incontestabile si e dificil sa compari antrenori din campionate diferite. Eu l-as pune pe Razvan pe primul loc. Cred ca lupta pentru titlu in campionatul Romaniei e concentrata pe 2-3 echipe,ceea ce ne arata ca nu e o lupta foarte grea. E un campionat subtire valoric!

Si campionatul greciei este foarte puternic????????????.Il apreciez mult pe răzvan,dar se face prea mare caz de un "trofeu " onorific

753720451412471
Andrei Ionescu  •  25 Decembrie 2019, 10:29

Unii, cum e Petrescu sunt prea orgoliosi si nu e cazul! Razvan Lucescu nu trebuie sa fie suparat,are merite incontestabile si e dificil sa compari antrenori din campionate diferite. Eu l-as pune pe Razvan pe primul loc. Cred ca lupta pentru titlu in campionatul Romaniei e concentrata pe 2-3 echipe,ceea ce ne arata ca nu e o lupta foarte grea. E un campionat subtire valoric!

cfrthebest
cfrthebest  •  25 Decembrie 2019, 09:40
Postat de ge0x pe 25 Decembrie 2019, 00:43

Paok a luat bataie de la Mol Vidi de 2 ori si i-a omorât si Bate Borisov la ei acasa cu 3 0. In Europa iti arăți valoarea.

De aia silabisesc o seama de clone becaliote pe aici. Ei stiu cum e sa iti arati valoarea in Europa. Nu de mult ai castigat renumele pe care si acum respecta cu onoare, Rusinea Europei. Sa ne amintim de alashkert!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează