FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Gălăţenii se pregătesc în munţi pentru Messi: "Ne-aleargă ca pe urşi!" :)

Articol de - Publicat sambata, 18 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 22:21

Jucătorii Oţelului Galaţi trag tare în Poiana Braşov la cele două antrenamente zilnice programate de Dorinel Munteanu.


Campionii se pregătesc din greu pentru Liga Campionilor în cantonamentul programat de Dorinel Munteanu în Poiana Braşov. "E o căldură de-mi vine să mă sui în brad şi să stau la umbră", glumeşte Gabi Paraschiv. "E greu în cantonament, dar altfel nu se poate. Trebuie să ne pregătim, pentru că vrem să cîştigăm tot", a adăugat Para, întrerupt de Silviu Ilie. "Ce bine era în vacanţă! Era la fel de cald, dar măcar eram liberi. Acum am mai multă încredere în mine, sînt sigur că facem show cînd începe campionatul", punctează mijlocaşul Oţelului. Samuel Cojoc rămîne cel mai bine dispus din lot: "Ne-aleargă Dorinel ca pe urşi!".

Gabi Giurgiu stă la umbră şi se relaxează după turneul "naţionalei" din America de Sud: "E cald, e bine! Eu mă relaxez şi colegii mei aleargă pe munţi! Mai stau şi eu p-acasă să mă bucur de vacanţă. În curînd îmi vine şi mie rîndul să mă alerge Dorinel". După patru zile petrecute în Poiană, jucătorii campioanei transmit la unison un mesaj rivalei Steaua: "Vă luăm Supercupa!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
anonimx17
anonimx17  •  19 Iunie 2011, 13:08

cine e cu nr 9 in poza?viglianti?

renegatul_
renegatul_  •  19 Iunie 2011, 10:51
Postat de iuly666 pe 18 Iunie 2011, 10:51

lasa ucl-ul.. pe bune acum ! trebuie sa ne gandim doar la super cupa .. nu vreau sa ma gandesc decat la o victorie pe 17 iulie mai ales ca jucam impotriva oitelor ! imi este teama ca nu cumva jucatorii sa trateze cu superficialitate meciul deoarece din cate am vazut le sta gandul doar la barca si real :|! Forza Otelul :X

pe 17 iulie...nici nu se discuta...supercupa trebuie sa ajunga la Galati...meciul ala o sa fie un antrenament oficial pentru CL.

otelul_galati
otelul_galati  •  18 Iunie 2011, 23:46

forza OTELUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează