FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - PETROLUL 0-0

Galben suspect » Sfătuit de antrenorul de portari, Peterson Pecanha a încasat un cartonaș ușor cu Gaz Metan

Articol de - Publicat luni, 20 aprilie 2015 00:00

La sfatul antrenorului cu portarii, Pecanha a încasat un cartonaș galben în meciul cu Gaz Metan și va rata partida din deplasare cu Ceahlăul.

Finalul meciului de la Mediaș a avut parte de un moment controversat în tabăra ploieștenilor. Antrenorul cu portarii al "lupilor", Cătălin Grigore, a strigat la brazilianul din poartă să forțeze un cartonaș galben pentru a fi suspendat în meciul următor, contra Ceahlăului.

A urmat un dialog amuzant, surprins de camerele DigiSport. Pecanha a răspuns că are două cartonașe galbene și că va fi suspendat cînd îl va încasa pe al cincilea! Omul din staff i-a răspuns că are trei cartonașe și că stă la patru, acesta fiind cel care a avut dreptate.

Pînă la urmă, portarul a fost avertizat și nu va putea evolua în etapa viitoare, la Piatra Neamț, împotriva echipei lui Ze Maria, însă va putea fi folosit în meciul cu Astra, acasă, de peste două etape.

Antrenorul Mircea Rednic a declarat după meci că nu a avut nici o implicare în decizia lui Peterson. Contactat de Gazeta, tehnicianul a mărturisit că luni va avea o discuție cu jucătorul. "Încă nu am vorbit cu Pecanha. Luni mă voi întîlni cu el, voi discuta și după voi putea vorbi despre acest subiect", a declarat "Puriul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Aprilie 2015, 09:39

...se practica ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează