FOTBAL  »  Superliga  »  ACHIZITIE

Galben-verzii au trei variante pentru postul de atacant

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

Giuleşteanul Mugurel Buga (30 de ani), stelistul Dorel Zaharia (foto, 29 de ani), ambii puşi pe lista de transferuri la echipele lor de club, plus un atacant-surpriză din Brazilia sînt variantele din care vasluienii vor alege pentru a-şi întări compartimentul ofensiv, a anunţat finanţatorul Adrian Porumboiu. Gruparea moldavă l-a transferat pînă acum pe internaţionalul senegalez Ousmane N'Doye (29 de ani), care va evolua ca mijlocaş stînga, iar aducerea fundaşului stînga lusitan Hugo Luz (25 de ani), de la gruparea de ligă secundă Olhanense, e ca şi perfectată.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  18 Februarie 2008, 15:05

esti orb n-o vezi?

 •  17 Februarie 2008, 17:01

unde draq e poza ??????????????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează