FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Galcev a părăsit Dinamo » Unde va juca bulgarul din primăvară

Articol de - Publicat luni, 07 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 07 ianuarie 2013 18:39

Dinamo s-a despărţit de primul jucător în 2013. Este vorba despre Boris Galcev (28 de ani), care a semnat azi cu Botev Plovdiv, locul 5 în prima ligă de la sud de Dunăre.

Închizătorul a prins foarte rar echipa în sezonul de toamnă, de-abia în mandatul lui Dorinel Munteanu a reuşit să pătrundă în formula de bază, însă tot nu s-a adaptat. Iar dinamoviştii au fost de părere că Boris nu mai este de folos echipei, aşa că au reziliat gratis, de comun acord, contractul cu mijlocaşul.

"Cîinii" plătiseră o sumă modică, 20.000 de euro, pentru a-l aduce în vară pe Galcev în Ştefan cel Mare. Boris venise din postura de căpitan al lui ŢSKA Sofia, însă n-a prins în "haită".

4 meciuri a jucat Galcev pentru Dinamo în toamnă, n-a reuşit nici un gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
rochi.rafinament
rochi.rafinament  •  07 Ianuarie 2013, 23:28

duvijdane Boris!:))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Ianuarie 2013, 23:00

In mod firesc, nu pleaca cei mai prosti: Pulhac, Grigore, Stratila. Pleaca un inchizator care a jucat foarte putin. Ca si asa putem improviza pe postul de inchizator, in lipsa de solutii. Cu Munteanu si de ce nu? Curtean sau Danciulescu. Ce se intampla acum la Dinamo tine de antologia prostiei. Cred ca cei mai prosti oameni din lume s-au aduna acum la club!

dog_one
dog_one  •  07 Ianuarie 2013, 19:43

SA PLECE TOTI CARE AU PESTE 30 ANI.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează