FOTBAL  »  Superliga  »  PROTEST

O galerie din Superliga protestează la adresa propriilor fotbaliști: „Lipsă deranjantă de respect!”

FC Argeș a ajuns la patru meciuri fără victorie în Liga 1 / Sursă foto: sportpictures.eu
FC Argeș a ajuns la patru meciuri fără victorie în Liga 1 / Sursă foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2022 18:59 / Actualizat joi, 15 decembrie 2022 22:34

Deranjați de atitudinea jucătorilor, suporterii lui FC Argeș anunță că vor protesta începând cu următorul meci, în care alb-violeții dau piept cu CS Mioveni. Partida e duminică, de la ora 12:00.

Nu doar seria de patru meciuri consecutive fără victorie i-a scos din sărite pe fanii lui FC Argeș, ci și ignoranța favoriților, care în ultimele meciuri n-au venit să salute galeria. De exemplu, după înfrângerea din Bănie cu FCU Craiova, 0-1, doar trei fotbaliști de-ai lui Croitoru au venit să-i aplaude pe suporteri.

Galeria lui FC Argeș protestează la adresa propriilor fotbaliști

„Atitudine și respect! Aceste două aspecte au fost întotdeauna cele cerute de către noi, jucătorilor alb violeți, indiferent de sezon. În ultimele etape, am văzut o lipsă deranjantă de respect, către acei suporteri care încurajează echipa din peluză, jucătorii noștrii preferând drumul spre vestiar imediat după finalul partidei

Aici se poate face o distingere clară între cele două categorii de fani, cei care critică etern și cei care sunt lângă echipa. La următorul meci vom protesta prin 20 minute de tăcere, față de cele enunțate mai sus. Respectă și vei fi respectat!”, se arată în comunicatul ultrașilor piteșteni, publicat pe contul oficial de Facebook. 

O galerie din Superliga protestează la adresa propriilor fotbaliști: „Lipsă deranjantă de respect!”
Doar trei fotbaliști de la FC Argeș au venit să salute galeria după eșecul cu FCU Craiova / Sursă foto: Adrian Lupu

FC Argeș ocupă locul 11 în Superligă, cu 22 de puncte. Alb-violeții sunt la opt lungimi de ultima poziție care asigură play-off-ul, obiectivul stabilit de conducere la începutul sezonului.

Protestează, dar nici nu se înghesuie la stadion

Dintre echipele de tradiție revenite în prima ligă în ultimii ani, FC Argeș atrage cei mai puțini spectatori la meciurile de acasă. Infrastructura deficitară și pretențiile exagerate ale publicului transformă aproape orice meci din Trivale în spectacole mute în fața scaunelor goale.

Au trecut mai bine de doi ani de când alb-violeții au reintrat pe prima scenă, însă entuziasmul din vara lui 2020 pare să se fi „diluat” rapid în oraș. Exceptând perioada în care meciurile s-au jucat fără spectatori sau cu o capacitate diminuată din cauza pandemiei, asistențele la partidele de acasă sunt minuscule, invers proporționale cu prestigiul clubului și așteptările conducerii.

Citește și alte știri despre FC Argeș: 

FOTO „Regii” gafelor » Erorile de proporții au năruit definitiv obiectivul unei pretendente la play-off: 5 greșeli inexplicabile

Croitoru, dărâmat după înfrângerea cu fosta echipă: „Nu meritam nimic” + Avertisment pentru un jucător important: „E pe drumul greșit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  17 Decembrie 2022, 11:13

Echipa asta e pierduta complet din mana de un antrenor visator si lipsit de orice strategie si pragmatism.. "Felicitari", Gentea, pentru alegerea facuta. B-ul ne asteapta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează