FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - RAPID 3-1

FOTO Galeria Rapidului n-a acceptat eșecul de la Iași! Imaginile surprinse imediat după meci: „Chiar nu înțeleg reacția”

Poli Iași a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în runda cu numărul 27 din Superligă. Galeria giuleșteană n-a acceptat eșecul și i-a gonit pe fotbaliști / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1 +5   FOTO
Poli Iași a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în runda cu numărul 27 din Superligă. Galeria giuleșteană n-a acceptat eșecul și i-a gonit pe fotbaliști / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 22:25 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 22:37

Poli Iași a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în runda cu numărul 27 din Superligă. Galeria giuleșteană n-a acceptat eșecul și i-a gonit pe fotbaliști.

Galeria Rapidului a fost prezentă și în deplasarea de la Iași. Și-a încurajat favoriții până în secvențele finale. Golul de 3-1 a schimbat starea.

Hagi și-a distrus jucătorii în conferință: „Poate s-au plictisit de mine! Dacă mă enervează, asta fac!”
Farul - Oțelul 1-1
Hagi și-a distrus jucătorii în conferință: „Poate s-au plictisit de mine! Dacă mă enervează, asta fac!”

FOTO. Fotbaliștii Rapidului, goniți din fața galeriei la Iași

+1 FOTO

Imediat după fluierul final, Cristian Săpunaru a mers în fața suporterilor giuleșteni. În tot acest timp, coechipierii așteptau pe gazon. Mai multe gesturi dezaprobatoare au fost surprinse în peluză.

Căpitanul Rapidului s-a întors și le-a făcut semn celorlalți fotbaliști să meargă la vestiare. De obicei, echipa și galeria rămâneau împreună minute bune și cântau.

Și în loja Rapidului erau imagini dezolante. Dan Șucu a rămas neclintit zeci de secunde. La fel de dezamăgiți erau Mircea Lucescu și Daniel Niculae.

Prezent în studioul Orange Sport, Ovidiu Herea, fost fotbalist la Rapid, a comentat atitudinea suporterilor:

Chiar nu înțeleg reacția suporterilor, nu ar fi trebuit să îi gonească pe jucători. Până la urmă nu e nimic pierdut. Mai sunt meciurile din play-off, e duelul cu FCSB. Îi înțeleg și pe fani, au mers atâta drum, dar n-ar trebui să aibă o astfel de reacție
- Ovidiu Herea

Săpunaru și-a asumat eșecul

Cristian Săpunaru a dat pe lângă minge în minutul 54, înaintea golului egalizator marcat de Adel Bettaieb. Căpitanul Rapidului și-a asumat eșecul.

„Am dat pe lângă minge și de acolo i-am băgat în meci. Se întâmplă. Mergem mai departe, avem meci cu UTA. La gafa mea s-a făcut diferența. Până în secunda aia nu avuseseră nicio ocazie. Am pierdut un punct jumătate și îl vom recupera.

Urmează meciul cu UTA, trebuie să spălăm rușinea de astăzi. Trebuie să câștigăm punctele și să rămânem pe poziția secundă”, a spus Cristian Săpunaru la Orange Sport.

VIDEO. Cristiano Bergodi: „Nu suntem noi principala contracandidată a FCSB-ului. CFR nu a ieșit din luptă, Craiova e un pic departe"

Citește și alte știri din Superligă:

Vești bune pentru Zeljko Kopic, înainte de Dinamo - FC Hermannstadt » „Haita” primește întăriri
DINAMO
Vești bune pentru Zeljko Kopic, înainte de Dinamo - FC Hermannstadt » „Haita” primește întăriri
În vară le-a refuzat pe FCSB și Rapid, acum și-a reziliat contractul și a semnat în Kazahstan! GSP are toate detaliile
TRANSFER
În vară le-a refuzat pe FCSB și Rapid, acum și-a reziliat contractul și a semnat în Kazahstan! GSP are toate detaliile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
stefanf78
stefanf78  •  25 Februarie 2024, 19:21
Postat de fcsbenimeni pe 24 Februarie 2024, 23:17

Ce vorbești mă? Rapid a pierdut o partidă, voi ați pierdut de mult meciul cu realitatea, vă credeți invincibili. Ce te *** pe tine grija, du-te pe tăpșanul tău oaie leșinată.

Mă esti cu familia ta! Asta în primul rând. În al doilea, nu e vina mea că nu prinzi ironia. Și în al treilea, mai ușor cu jignirile, că habar n’ai cine sunt! Spor!

tororosso
tororosso  •  25 Februarie 2024, 14:45

Când de dai ”cocoș” și ai vise erotice așa se întâmplă cand crezi că unul este inferior și nu vei avea probleme . Rapid este totuși o echipă de bătut indiferent de cine . Cu UTA lui ”puriul ” va avea de furcă .

Normal
Normal  •  25 Februarie 2024, 14:01

Rapid, iubire fara sfarsit !

Vezi toate comentariile (37)
Comentează