FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA, MÎINE, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Galeria Stelei nu va face deplasarea la Vaslui!

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

Gheorghe Mustaţă, unul dintre liderii galeriei steliste, a declarat la Fanatik Show că suporterii nu vor merge la Vaslui.

Fanii vor să protesteze faţă de preţul extrem de piperat al biletelor de la meciul cu FC Vaslui, 75 de lei. "Noi vrem să susţinem echipa, dar preţul mi se pare incredibil. Nici la AC Milan - Inter nu costă atît un bilet", a spus Mustaţă la DigiSport.

"Nu le-am cerut 75 de lei pe un bilet. Noi vrem doar să respecte procedura stabilită prin lege. pentru noi este un meci ca oricare altul şi ne comportăm civilizat cu orice galerie care vine aici. Clubul Steaua ne-a trimis hărtie că nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru fani. Dacă vor respecta regulamentul, noi le vom pune la dispoziţie bilete", a spus Ciprian Damian, preşedintele Vasluiului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
ockiu
ockiu  •  22 August 2010, 01:00

daca ceea ce spui este adevarat - cred ca cei de la vaslui sunt indreptatiti sa dea acest ziar in judecata pentru simplu motiv ca dezinformeaza e un mare daca!

narcis_nashu
narcis_nashu  •  22 August 2010, 00:13

Conducerea clubului FC Vaslui dezminte categoric informatia aparuta in Prosport conform careia pretul unui bilet pentru partida de duminica seara ar costa 75 de RON. Este o minciuna, ca dealtfel si celelalte asa-zise stiri aparute in ultimele 3 saptamani in Prosport care privesc clubul vasluian. Tinem sa precizam ca preturile biletelor pentru fanii stelisti sunt exact aceleasi ca si pentru suporterii vasluieni.

ryst
ryst  •  21 August 2010, 23:45

cate comentarii, cata naivitate copii voi nu intelegeti ca gigi mereu s-a temut de galerie? ca el e constient ca cei care chiar iubesc steaua il critica permanent, iar galeria asta inseamna. e un aranjament al celor 2 pokeristi pt a nu mai fi huiduit, ceea ce se intampla constant cand steaua joaca in deplasare si nu mai suporterii de la tribune sa-l divinizeze (50% din suporterii de tribuna nu inteleg fotbalul si vin ocazional)

Vezi toate comentariile (24)
Comentează