FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT AUSTRIA

GALERIE FOTO 20 de imagini cu jucătorii Stelei în cantonamentul din Austria » Prin ce trec roş-albaştrii pentru a-şi apăra titlul

Foto: Alex Nicodim +19   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 10:06

Steaua continuă pregătirea în cantonamentul din Austria, acolo unde Gazeta Sporturilor are trimiși corespondenți care vă prezintă cele mai interesante imagini de la ultimul antrenament al campioanei.

Pe lîngă alergările obişnuite şi jocul cu mingea, steliştilor li s-au luat şi cîteva analize pentru a vedea la ce nivel sînt din punct de vedere fizic. Răsfoiește mai sus cele mai interesante imagini.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vasglo
vasglo  •  02 Iulie 2015, 13:51

Alo, pseudojurnalistii lu' peshte, mai lasati-ma cu echipa asta de 2 bani, care nu reuseste decat sa joace an de an in grupele UEFA, sa castige 3 ani la rand titlul national si sa faca tri-eventul (sic) Romaniei!!.:)) Eu vreau sa stiu cum isi surclaseaza adversarii din pregatire "marii antrenori" romani ca "Bursucul", "Strambul" si "***", cum jucatorii lor "valseaza" pe teren si cum echipe de "mare traditie", ASA, Astra si ***, isi propun sa-si subordoneze competitoarele europene din acest sezon international..:) Voi nu stiti ca Steaua nu mai conteaza ca n-are sigla?? Ce va tot agitati cu echipa asta care nici macar suporteri nu mai are!..:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează