FOTBAL  »  Superliga  »  REUNIRE

GALERIE FOTO Andrei Ivan a împlinit azi 20 de ani. Ce planuri are la Craiova » Cine a fost azi la reunire

FOTO: Bogdan Dănescu +10   FOTO
FOTO: Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 17:27

Andrei Ivan a împlinit astăzi 20 de ani. A sărbătorit alături de coechipieri, la reunirea echipei, iar jucătorii i-au făcut cadou un tort. Toți fotbaliștii s-au amuzat de moment.

"Vreau să devin campion! Ar fi cea mai frumoasă dorință ce mi s-ar putea îndeplini. Cu toții suntem dornici de multe performanțe și de-abia așteptăm startul sezonului. Vom fi pregătiți.

Sunt cel mai vechi jucător al Universității din lotul actual, mi-aș dori banderola, dar asta vor decide domnul Mulțescu și băieții", a mărturisit Andrei.

Singura noutate de la reunire a fost portarul Pedro Mingote, sosit liber de contract după experiența avută la ASA Târgu Mureș. Jucătorul de 36 de ani urmează să plece alături de "juveți" în cantonamentul din Malta.

Iată lotul prezent la reunire, cu mențiune că Acka, Kay, Calancea, Madson, Nuno Rocha și Rambe vor face joncțiunea cu echipa, mâine seară, la București:

Portari: L. Popescu, An. Vlad
Fundași: Briceag, Popov, Kelici, Dumitraș, Vlădoiu
Mijlocași: Gustavo, Mateiu, Screciu, Drăghici, Bancu, A. Manea, R. Petre, Zlatinski, Băluță
Atacanți: An. Ivan, Măzărache, Al. Popescu, Markovici.

6 goluri și 3 assist-uri a reușit Andrei Ivan pentru Craiova în 22 de partide în sezonul actual

"Firește că prezența la echipa națională reprezintă o prioritate pentru mine, sper să fiu convocat cu Danemarca în martie"
Andrei Ivan, atacant Craiova

"Din punctul meu de vedere, Mingote este jucătorul nostru, iar cu Bucurică rămâne să mai purtăm o discuţie pentru că a fost plecat din ţară în ultimele zile. Cu totul vor fi, probabil, vreo 4 jucători noi"
Marcel Popescu, președinte Craiova

"Pe lângă cei amintiţi mai sunt doi jucători străini pe care îi vrem, din România şi din străinătate. Cu Bud am discutat, e adevărat, dar nu ne putem ridica la oferta făcută de irakieni. Cristi şi-ar fi dorit să vină la noi"
Marcel Popescu, președinte Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
sakamoto
sakamoto  •  05 Ianuarie 2017, 11:33

Ivan trebuie sa plece intr-un campionat puternic si cit mai repede. Altfel exista riscul de a se plafona. In Liga Ororilor nu exista nici o sansa de a progresa. Kooperativa, blaturile si arbitrajele perverse, nu sint deloc prielnice dezvoltarii tinerelor talente.

ovidiu3003
ovidiu3003  •  04 Ianuarie 2017, 18:30

Andrei Ivan ...cel mai bun jucator roman al tuturor timpurilor ...trecute,prezente si viitoare ...

brandremist
brandremist  •  04 Ianuarie 2017, 18:24

O fi făcut el 20 de ani, dar tot cu capul în nori a rămas. Visează la cai verzi pe pereți. Messi wannabe e cea mai bună variantă de căpitan.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează