FOTBAL  »  Superliga  »  DIVERSE

GALERIE FOTO Casa bîntuită » Stadionul Unirii Urziceni arată ca după bombardament

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 februarie 2014 17:13

Unirea Urziceni a cîştigat campionatul şi Supercupa în Liga 1, dar la scurt timp după Dumitru Bucşaru a desfiinţat echipa şi toţi jucătorii au plecat la diverse formaţii din România sau din străinătate.

Unirea a participat şi în grupele Ligii Campionilor după ce a cîştigat titlul în Liga 1, iar Dumitru Bucşaru a cîştigat aproape 20 de milioane de euro doar din cea mai importantă competiţie intercluburi.

Stadionul Unirii Urziceni arată ca după bombardament acum, la aproape 3 ani de cînd Bucşaru a desfiinţat echipa.

Fotograful Dan Mirea a realizat o galerie FOTO la stadionul din Urziceni, iar mai multe poze puteţi găsi aici.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (77)
adriann_
adriann_  •  01 Martie 2014, 12:59
Postat de cicizmeu pe 01 Martie 2014, 07:55

cea mai titrata echipa din Romania a castigat CC (UCL) impotriva Barcelonei in Spania. In 1986. La ora respectiva, Barsa avea ZERO UCL.

Bine, asta arata doar ca adversarul Stelei din finala de la Sevilla era departe de ceea ce inseamna Barcelona azi ;)

dash.berlin
dash.berlin  •  01 Martie 2014, 11:12
Postat de batranu.cismigiu pe 01 Martie 2014, 08:35

Mare pacat! Din cate observ, exista suficient spatiu, se putea face ceva frumos cu acest stadion. In schimb, el a fost lasat in paragina... foarte probabil, nu se preconizeaza a fi o "banca" de zeci/sute de milioane euro!

Baza putea fi preluata de catre Primarie si intretinuta corespunzator.Dar se pare ca sportul nu intra in prioritatile lor.

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  01 Martie 2014, 08:35

Mare pacat! Din cate observ, exista suficient spatiu, se putea face ceva frumos cu acest stadion. In schimb, el a fost lasat in paragina... foarte probabil, nu se preconizeaza a fi o "banca" de zeci/sute de milioane euro!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează