FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Ce făcea Tade în timp ce Dinamo era umilită la Ovidiu? "Sexy. La naiba! Voi avea o bucățică din ea" » Rednic a reacționat azi

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 11:30

Gregory Tade are doar două posibilități: ori va fi apt de joc și contractul lui cu Dinamo se va derula în continuare, ori înțelegerea se reziliază. 

Atacantul de 32 de ani a acuzat diverse probleme medicale, musculare, de aceea încă n-a fost în lot pentru vreun meci oficial, dar are și unele chestiuni personale pe care ar fi vrut să le rezolve zilele acestea, dacă tot n-a făcut deplasarea.

Greg nu e luat în calcul nici pentru meciul cu CFR Cluj, astfel există și riscul unui divorț prematur.

Sâmbătă noapte, în timp ce coechipierii săi pierdeau lamentabil în fața Viitorului, Tade avea alte griji.

Conversa în social media, pe Instagram, cu prietenii pe marginea unor fotografii abia postate de logodnica lui, voluptuoasa Lindsay, cu care se va căsători în primăvară.

Când blonda aflată la mii de kilometri depărtare în Scoția a anunțat că iese în oraș, pentru cină și "drinks", Greg a reacționat și pe lângă emoji-uri a replicat pentru cei care au comentat sub pozele iubitei: "Sexy! La naiba! Voi avea o bucățică din ea!".

clipboard01 +8 FOTO

După ce viitoarea doamnă Tade a mai pus și alte poze picante, atacantul s-a lansat într-o discuție cu o prietenă de familie, transmițând: "Îi ofer eu destul din ceea ce ar putea primi, deci nu va primi altceva în plus". 

"Tade nu este în lot pentru meciul cu CFR. Urmează să am o discuție cu el miercuri, când vom decide totul" Mircea Rednic, luni, în conferință

45 de minutea jucat Tade în tricoul "câinilor", într-un amical cu Chiajna (0-1)

"Toată lumea are probleme de familie. Mă interesează problema de sănătate. A făcut un test și a apărut o leziune a meniscului, de aceea i s-a umflat genunchiul. De luni intră în programul echipei. După aceea, vom lua o decizie legat de Tade" Mircea Rednic, antrenor Dinamo, vinerea trecută

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
100002473541087
Danut Ognean  •  03 Decembrie 2018, 19:27

fortza dinamo!fortza cfr!succesl la locul trei fcsb-eilor sezonul asta

aress123
aress123  •  03 Decembrie 2018, 14:24
Postat de dinamo_forever_77 pe 03 Decembrie 2018, 13:12

Chiar si in aceste conditii....voi, ***, nu ati reusit sa ne bateti in doua meciuri directe !!! Asta spune multe si despre voi.

Intamplare...doar atat. Si multa indolenta din partea noastra...dar cu foarte mult efort din partea voastra. Cam asta ar fi rezumatul pe scurt al celor doua egaluri. Evident....voi ati vazut altceva...dar de acolo de jos, realitatea pare distorsionata de multe ori.

126791918017681
Danezul Gramada  •  03 Decembrie 2018, 14:21
Postat de Dinu Stefan pe 03 Decembrie 2018, 14:12

ALO,RASULE,nu mai ranji ca iti strici ruju ! la anul vor fi modificari mari in arbitrajul romanes :1-se introduce VAR-ul,in locul lui tudor si 2-CONTROLUL ANTIDOPING chiar se va face,nu doar pe hartie ! in conditiile astea ar trebui sa va rezervati bilete de pe acum spre bangladesh,unde a jucat su mutu ! v-au lasat fara coregrafie diriguitorii exigenti !

Mai fraiere, egalul de care spui va fost fatal vouă dacă ai oleacă de minte. Cu alea 2 puncte erați în play off. Lasă că promovează în b Csiksereda și cum voi retrogradați o săi bateți poate în ambele meciuri.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează