LIGA 1  ·  TRANSFER

GALERIE FOTO Ce se află în spatele transferului lui Burlacu la Iași! S-a dus după "tata-socru" » Atacantul se iubește cu fiica antrenorului Stoican :)

Vineri, 11 Ianuarie

Andrei Cristea a plecat de la Iași pentru a semna cu Craiova, unde va câștiga 12.000 de euro pe lună. Atacantul va merge definitiv la CS U, iar oltenii i-au dat la schimb, împrumut până în vară, la Poli, pe Andrei Burlacu și Florin Gardoș. 

Alegerea primului nici nu era foarte grea. La mijloc sunt probabil și legăturile foarte strânse pe care acesta le care cu Flavius Stoican, tânărul jucător având o relație cu fiica acestuia, Lorena Stoican

Fiica antrenorului de la Poli Iași se iubește cu Andrei Burlacu de mai bine de jumătate de an. Fotbalistul venit de la Craiova și Stoican s-au cunoscut deja de mai multe luni. 

Tânăra handbalistă de la SCM Craiova nu se află la prima relație cu un fotbalist. Aceasta s-a iubit și cu Valentin Gheorghe, de la Astra Giurgiu.

CITEȘTE ȘI:

S-a făcut: Andrei Cristea a semnat în această seară cu CS U Craiova! Contract valabil până în 2020Susține că fostul soț a bătut-o și a amenințat-o cu moartea. Aproape că nu-ți vine să crezi că e adevărat când afli despre cine e vorba

Libertatea

Comentarii (3)

Butnariu Andrei  •  11 Ianuarie 2019, 22:58

Nu face fata la Iasi. El cocalar de Craiova intr-un oras universitar ca Iasul, o sa se simta complexat.

Adrian Popescu  •  11 Ianuarie 2019, 16:39

@dinamo100...eu cred ca vrea sa se puna bine cu tata socru...

dinamo100  •  11 Ianuarie 2019, 15:14

Mie mi se pare ca e taman invers: din moment ce ea joaca la SCM Craiova, iar el pleaca din Craiova la Iasi, rezulta ca mai degraba vor sa se desparta!

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1