FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

GALERIE FOTO Cele mai tari 5 fotografii de la derby » Sandra a eclipsat "oficiala" unde a mai luat loc și prima doamnă de la Dinamo

Articol de , - Publicat miercuri, 03 mai 2017 00:00

Dinamo-FCSB a oferit momente de spectacol surprinse de fotoreporterii Gazetei.

SUS, PE VAL
Iubitele și soțiile dinamoviștilor n-au lipsit de la cel mai important meci al sezonului pentru echipa lui Contra. Fetele au fost la înălțime, au cântat pe toată durata partidei, iar la final au sărbătorit până dimineață alături de jucători. În imaginea surprinsă de fotoreporterul Gazetei apar proaspăta soție a lui Steliano Filip, Bianca Marina, și soția lui Sergiu Hanca, Andreea.
Foto Alex Nicodim

dinamo fcsb 2 1 1

SANDRA A ECLIPSAT OFICIALA
Adi Mutu a venit îmbrăcat la patru ace și-a făcut senzație la tribuna oficială. De la meci nu a lipsit nici superba lui soție, Sandra. Pe 14 aprilie, Sandra a născut un băiat perfect sănătos, Tiago, de 3,6 kilograme și 53 de centrimetri. Directorul general al roș-albilor mai are trei copii, un băiat și două fete, din cele două căsnicii anterioare, cu Alexandra și Consuelo.
Foto Alex Nicodim

dinamo fcsb 2 1 2

PRIMA DOAMNĂ DE LA DINAMO
Ionuț Negoiță vine mereu la meciuri pe stadion, dar soția acestuia a fost discretă până acum, însă Derby de România a făcut-o să vadă live partida. Adina Negoiță a stat alături de soțul său în loja rezervată special de oficialii lui Dinamo, s-au ținut mai mereu de mână și au atras imediat atenția celor prezenți la tribuna VIP. De profesie medic rezident, Adina le-a purtat noroc "câinilor".
Foto Raed Krishan

dinamo fcsb 2 1 3

DA' CE-AM FĂCUT ȘEFU'?
Aproximativ 70 de fani dinamovişti au intrat pe teren la finalul derby-ului cu FCSB, pentru a se bucura alături de jucători de acest succes împotriva rivalilor. Unii dintre fani l-au luat în braţe pe autorul celor două goluri care au adus victoria, Sergiu Hanca, iar restul, printre care și Dan Nistor, au fost dezbrăcați de tricouri și șorturi de către fani. Pentru a calma spiritele, jandarmii au intrat în forță pe gazon, au dat cu gaze lacrimogene, iar suporterii au ieşit de pe teren.
Foto Raed Krishan

dinamo fcsb 2 1 4

LE E DOR DE LIGĂ
Pe lângă scenografia de senzație realizată de fanii celor de la Dinamo, suporterii steliști au afișat un singur mesaj pe toată durata partidei. Un banner uriaș cu logo-ul Champions League și cu mesajul "Nu avem coregrafii sponsorizate, dar jucăm meciuri adevărate". La partida de pe Arena Națională au fost prezenți 9.300 de fani, după ce organizatorii le-au mai dat în ziua meciului o mie de tichete peste cele provenite din protocolul de reciprocitate.
Foto Alex Nicodim

dinamo fcsb 2 1 5

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
balauru48
balauru48  •  03 Mai 2017, 18:35
Postat de daweroirl pe 03 Mai 2017, 09:58

auleo ,ce fata are Nistor ,*** cu acte!:))

Numai un individ cu probleme grave de comportament poate spune asa ceva. Sper sa te tratezi, desi prostia este incurabila!

854605894625108
Silviu Apostol  •  03 Mai 2017, 17:17

"Superba" lu' Mutu a eclipsat-o pe sotia lui Negoita ? Numai niste tembeli onanisti ar face o asemenea comparatie intre o FEMEIE si una care mai are mult pana acolo !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1233538456676517
Catalin Daniel  •  03 Mai 2017, 10:21
Postat de lapusneanul pe 03 Mai 2017, 09:23

nimic despre fair play-ul celor din pch ? au afisat un mesaj in care au sustinut fecesebeul......apropo de fecesebisti, sunt in urma, au afisat sigla veche a ucl :)

...gest de bun simț că și atunci când i-am invitat să mai vină pe stadion,când le-am dat bilete extra sau când i-am lăsat să facă coregrafie după faza cu vestele. Niciodată nu au fost fair-play,își merită soarta. În UCL nu mai participă de pe vremea când avea siglă veche, așa se explică cearșaful ăla.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează