FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

GALERIE FOTO Chiajna fără arma secretă cu Steaua » Ce obiectiv a fost stabilit împotriva campioanei

Foto: Raed Krishan +7   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 17:36

Concordia Chiajna și-a prezentat cele șase transferuri realizate în această iarnă, dar și pe noul director sportiv, Daniel Prodan.

Formația ilfoveană i-a legitimat în această iarnă pe: Patrice Feussi (fundaș), Gabriel Zerbo (atacant), Artem Milevski (atacant), Christian Obodo (mijlocaș), Ibrahima Niasse (fundaș) și românul Cristi Novacek (mijlocaș).

" Steaua, viitorul nostru adversar în campionat, este o echipă foarte puternică. Sincer să fiu, preferam să jucăm cu altcineva în primul nostru meci din această perioadă, dar asta este. Dacă vom reuşi să obţinem un punct sau puncte în partida cu Steaua, înseamnă că am obţinut un rezultat pozitiv", a spus antrenorul Adrian Falub.

"Mă bucur că am venit în România, este o nouă perioadă în activitatea mea. Sper să înscriu goluri şi să mă fac util echipei. Am venit la un club bun, am colegi care m-au primit frumos. Eu sper să pot răsplăti toate aceste lucruri oferind tot ce am eu mai bun pe terenul de joc", a adăugat și Milevski, care nu va fi inclus de Falub în lotul pentru meciul cu roș-albaștrii din cauză că e încă în urmă cu pregătirea fizică. 

"Marica este un jucător foarte bun, el a evoluat şi în Ucraina. Adrian Mutu este o legendă" Artem Milevski

Concordia Chiajna va primi vizita Stelei luni, de la ora 20:30, în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
yo..
yo..  •  11 Februarie 2016, 19:57
Postat de zidane92 pe 11 Februarie 2016, 19:50

Bakunin, Grandetorito si inca 2 care posteaza sub numele stelei sunt ziaristi gsp care fac scandal intentionat pe articole ca sa creasca traficul!

tot respectul pentru dl Bakunin. El se lipseste mereu de Mache fiind mana lui dreapta. Stie toata lumea apetitul de tauras al lui Mache..asa ca dl stelist Bakunin are de munca mult, pentru el e bine ca gusta branzica a la Mache !!!!

zidane92
zidane92  •  11 Februarie 2016, 19:50
Postat de yo.. pe 11 Februarie 2016, 19:48

Domnul Bakunin este mana dreapta a lui Mache. El va fii principala portavoce din Trivale. Datorita lui am avut si o sa avem cea mai INVIZIBILA GALERIE!! FORTA STEAUA !!

Bakunin, Grandetorito si inca 2 care posteaza sub numele stelei sunt ziaristi gsp care fac scandal intentionat pe articole ca sa creasca traficul!

yo..
yo..  •  11 Februarie 2016, 19:48
Postat de bakunin pe 11 Februarie 2016, 19:33

Da' ce vrei sa spuna, amaritule, ca Marica e un jucator prost doar fiindca asta latra *** ca sa-si ascunda frustrarile ca nu s-a intors la ei? :)))

Domnul Bakunin este mana dreapta a lui Mache. El va fii principala portavoce din Trivale. Datorita lui am avut si o sa avem cea mai INVIZIBILA GALERIE!! FORTA STEAUA !!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează