FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID ÎN AUSTRIA

GALERIE FOTO Cu Alexa nu-i de joacă! Dobroiu a fost clientul "Chirurgului" :S

Antrenament Rapid 30 iunie 2011 +32   FOTO
Antrenament Rapid 30 iunie 2011

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 16:06

Rapidiştii au terminat astăzi primul cantonament la verii, în localitatea austrică Waidring, cu un antrenament de o oră la care nu au existat menajamente! Ba chiar s-a intrat tare şi chiar dacă s-a urmăit mingea, au apărut şi victime.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI RAPID - AUSTRIA VIENA 2-1!


Chiar dacă şedinţa de pregătire nu a fost una de intensitate maximă, ploaia care a căzut aproape permanent parcă i-a îndemnat pe fotbalişti la tacklinguri, Ionuţ Dobroiu şi Daniel Pancu fiind printre cei care s-au resimţit. Pe primul l-a lovit Alexa, iar Pancu a primit o minge în cap şi a fost călcat de acelaşi jucător, Romeo Surdu. 

Rapidiştii au terminat astăzi primul cantonament la verii, în localitatea austrică Waidring, cu un antrenament de o oră la care nu au existat menajamente! Ba chiar s-a intrat tare şi chiar dacă s-a urmăit mingea, au apărut şi victime.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI RAPID - AUSTRIA VIENA 2-1!

Chiar dacă şedinţa de pregătire nu a fost una de intensitate maximă, ploaia care a căzut aproape permanent parcă i-a îndemnat pe fotbalişti la tacklinguri, Ionuţ Dobroiu şi Daniel Pancu fiind printre cei care s-au resimţit. Pe primul l-a lovit Alexa, iar Pancu a primit o minge în cap şi a fost călcat de acelaşi jucător, Romeo Surdu

VEZI MAI JOS o supergalerie foto de la antrenamentul de astăzi al rapidiştilor!

Rapid va ajunge în această seară la Bucureşti, iar vineri şi sîmbătă jucătorii au liber. Apoi, pînă pe 5 se pregătesc la Pro Rapid după care se pleacă în Estonia pentru partidele cu Wisla Cracovia (6 iulie) şi Genk (9 iulie). Pe 10 iulie echipa se întoarce în Austria, la Leogang. Acolo vor avea loc ultimele două jocuri de verificare, cu Panathinaikos (11 iulie) şi cu Mainz (14 iulie). Pe 15 iulie, Rapid se va întoarce acasă, iar pe 22 este programat startul Ligii 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
snowkid11
snowkid11  •  30 Iunie 2011, 17:18

ce GAMBE au =p~ eu fac de 6 ani fotbal si :)) dabea dabea ce am :))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Iunie 2011, 16:30

Auzi vorba: "chirurgul"! Un rudimentar, un cotonogar... V-ati procopsit cu un "caine pana la moarte" fara nici o valoare... Va va lua ceva timp pana o sa va dati seama de asta...

rapid_
rapid_  •  30 Iunie 2011, 15:45
Postat de cristirapid pe 30 Iunie 2011, 15:25

Din pacate aceasta agresivitate s-ar putea sa-i coste pe rapidisti in Liga I. La noi sunt cei mai de rahat arbitrii si astia fluiera repede si scot fara probleme cartonasele.

ai dreptate,mai ales daca jocurile sunt deja facute si arbitrii stiu cine trebuie sa castige,mai inventeaza un penalty,mai dau afara 2-3 jucatori de la o echipa sau prelungesc partida la infinit ca poate poate le-o iesi si lor de un ciubuc .asta e romania ,tara in care traim

Vezi toate comentariile (4)
Comentează