FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - CONCORDIA CHIAJNA 2-1

GALERIE FOTO Dan Alexa, pe urmele lui Maurizio Sarri » „Chirurgul” a fumat țigară după țigară pe stadion în timpul meciului cu Chiajna

Dan Alexa // Captură TV Telekom Sport +3   FOTO
Dan Alexa // Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 15:01

Suspendat pentru eliminarea primită etapa trecută în meciul cu FCSB, încheiat 1-1, Dan Alexa, 39 de ani, a asistat din tribună la victoria reușită de Dunărea Călărași pe teren propriu contra Concordiei Chiajna, 2-1. 

Televiziunile l-au surprins pe Dan Alexa fumând cu patos în timpul meciului, antrenorul aducând aminte inevitabil de Maurizio Sarri, tehnicianul lui Chelsea, cel care în perioada petrecută în Italia, la Napoli, fuma chiar pe banca de rezerve. 

„Din păcate, m-am apucat de fumat când m-am lăsat de fotbal. Cât am fost jucător n-am pus ţigara în gură! Acum fumez foarte mult. A fost trăirea meciului, dar asta nu e o scuză. Aş recomanda oricui să se lase de fumat. Nu-ţi aduce nimic bun”, a declarat Dan Alexa la finalul partidei, potrivit TV Telekom Sport.

 

dan alexa +4 FOTO

Sarri MESTECĂ TUTUN PE BANCĂ!

Ţigările au o tradiție bogată în viaţa antrenorilor. Aragones, Ancelotti sau Marcelo Lippi sunt cele mai cunoscute cazuri. Dintre antrenorii în vogă, cel mai recent exemplu e cel al lui Maurizio Sarri, în prezent la Chelsea. Acesta a fost surprins, în perioada în care o pregătea pe Napoli, în timp ce fuma pe bancă.

Venirea la Chelsea i-a domolit puțin viciul, fumatul fiind interzis în Premier League.  A găsit însă o metodă prin care să fenteze regulile: a mestecat tutun pe bancă!

Citește AICI cronica partidei Dunăea Călărași - Concordia Chiajna 2-1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
antalmihai
antalmihai  •  10 Februarie 2019, 18:58

un om de nimic si atit! un ***....s al impresarei prin care are el de cistigat! iar sotul ei , isi merita soarta , alt prost! de fapt o fac in famiglie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogdany8
bogdany8  •  10 Februarie 2019, 17:36
Postat de pol1tehnicaiasi pe 10 Februarie 2019, 16:35

Aia de langa el, e nevasta-sa?

Nevasta-sa e impresara sexy, ana maria prodan, asa se autointituleaza.

bogdany8
bogdany8  •  10 Februarie 2019, 17:35

Alexa asta parca zici ca e omu cavernelor. Ma jur. Nu stiu cum de sa combinat Ana Maria Prodan cu el.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează