FOTBAL  »  Superliga  »  INSPECȚIE

GALERIE FOTO Deținătorii drepturilor TV din Liga 1 au început inspecția stadioanelor din Liga 1! Ce concluzii au tras la Viitorul

FOTO: Facebook Academia de Fotbal Gheorghe Hagi +19   FOTO
FOTO: Facebook Academia de Fotbal Gheorghe Hagi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 13:45

Stadionul Central din Complexul Academiei Hagi , arena pe care FC Viitorul își dispută partidele de pe teren propriu, a fost inspectat miercuri dimineață de Intel Sky Broadcast (ISB), firma deținătoare a drepturilor TV din Liga I Orange.

Site-ul oficial al clubului anunță că reprezentanții ISB, Rareș Pop și Sorin Rondak, au verificat instalația de încălzire, suprafața de joc și condiția în care se află tribunele (din punct de vedere al deszăpezirii).

Deținătorii drepturilor TV au ajuns la concluzia că arena echipei lui Gică Hagi se află într-o stare foarte bună și poate găzdui fără probleme meciuri, chiar dacă vremea nu va fi tocmai favorabilă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
138672209828437
Gelu Oanca  •  25 Ianuarie 2017, 16:18

Pe stadioanele care nu se poate juca sa piarda echipa gazda cu 3-0.

sooos1ck
sooos1ck  •  25 Ianuarie 2017, 16:05

70% din stadioanele echipelor din Liga 1 nu au incalzire subterana...de asta ingheata, ori nu le pornesc ei ca sa faca economii! Din cate stiu eu e o cerinta obligatori sa ai teren cu incalzire! Daca nu, sa-si puna gazon sintetic!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează