FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Diana, iubita celui mai recent transfer de la FCSB, cea mai sexy apariție de pe rețelele de socializare din România

FOTO: Instagram @zorkotdiana +15   FOTO
FOTO: Instagram @zorkotdiana

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 16:25

Claudiu Belu (25 de ani), fundașul dreapta al celor de la Astra, s-a înțeles cu FCSB. Diana, iubita lui, intră direct în topul celor mai sexy partenere de fotbaliști de la vicecampioana României. 

Diana e una dintre cele mai fierbinți apariții de pe rețelele sociale din România, cu peste 13.600 de urmăritori. Iubita fundașului giurgiuvean nu se sfiește în a posta fotografii în cele mai controversate ipostaze. 

+16 FOTO

Celelalte iubite-model de la FCSB

MEDEEA

Florin Tănase are o relaţie de aproape 5 ani cu Medeea Turcescu. În vârstă de 23 de ani, Medeea e cunoscută în lumea modei, ea participând în ultimii ani la mai multe concursuri de frumuseţe. A lucrat inclusiv cu celebrul designer Cătălin Botezatu, este fan şedinţe foto şi nu ratează nicio ocazie să urce pe podiumul de modă atunci când este solicitată, chiar dacă până acum nu a reuşit să cucerească vreun premiu important. 

GEORGIANA

Lucian Filip este un bărbat fericit și un fotbalist liniștit. Are toate motivele după ce a cerut-o în căsătorie pe Georgiana, cu care are o relație de mai bine de cinci ani. Lucian și Georgiana sunt fani vacanțe și nu ratează niciun moment să plece din România când fundașul de 28 de ani are câteva zile libere, nu spun niciodată "nu" câtorva zile petrecute la soare. 

ALEXANDRA

Dennis Man trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandra Grigoriță, fostă Miss Arad în 2014. Cei doi sunt împreună încă de pe vremea când Man juca pentru UTA. Distanța nu le-a distrus relația, iar Alexandra face tot posibilul pentru a-i fi alături iubitului ei în vacanțele pe care le are și plănuiește să se mute la București pentru facultate. Momentan, Alexandra face naveta București - Arad pentru a fi alături de Dennis. 

PAULA

Olimpiu Moruţan o duce mult mai bine pe plan sentimental. Mijlocașul de 19 de ani are o relație cu Paula Olah, originară din Cluj. Studentă la Facultatea de Drept a UBB Cluj-Napoca, Paula ajunge rar la București pentru a fi alături de jucătorul vicecampioanei României. Cei doi profită din plin de timpul liber pe care-l au la dispoziție și pleacă în tot felul de vacanțe. 

MARIA

Adrian Stoian a acceptat un transfer-surpriză la FCSB în această iarnă, iar unul dintre principalele motive pentru care s-a întors din Italia este chiar iubita sa. Jucătorul de 27 de ani este într-o relație cu Maria Daniela Dinescu și au împreună un băiețel pe nume Hector. Fotbalistul născut la Craiova a dorit să fie mai aproape de familia sa și a decis să revină în România. A făcut-o la FCSB și pentru Maria, care este din București. z

GIUSI

Mihai Bălașa e liniștit când ajunge acasă. Fundașul are o relație cu italianca Giusi Tesoriere, 27 de ani, o superbă brunetă cu care a revenit în țară după experiențele trăite la Roma, Crotone și Trapani. Mihai s-a îndrăgostit de Giusi pe când juca la echipa de tineret a lui AS Roma. Este mai mare cu aproape 4 ani decât el și este supranumită "Angelina Jolie de Italia". Cei doi locuiesc împreună în București.

Vezi și: 

EXCLUSIV FCSB a mai rezolvat un transfer: s-a înțeles cu Claudiu Belu chiar înaintea meciului direct cu Astra din play-off!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
deny74
deny74  •  12 Martie 2019, 18:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  11 Martie 2019, 18:06

a mai aparut o trompeta!

adook
adook  •  11 Martie 2019, 17:28

asta da stire de interes general,ce ne faceam noi daca nu stiam ce top-modele sunt iubitele celor de la fc patrulitere? ziaristule anonim,oare din restul de 13 echipe aflate in aceasta liga1 sau macar din restul de 5 echipe din play-off,nu mai exista vreo iubita a vreunui jucator legitimat la alta formatie ,nu doar cea de casa a voastra,care sa fie in centrul atentiei(asta daca tot va place can-can cu iubite de fotbalisti)?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează