FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Dinamo s-a reunit azi! Cinci nume noi în lotul lui Flavius Stoican

Foto: Octavian Cocoloș (fcdinamo.ro) +4   FOTO
Foto: Octavian Cocoloș (fcdinamo.ro)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iunie 2014 22:58

Jucătorii Marian Anghelina (FC Olt), Traian Marc, Francesco Miranda (ambii de la Corona Braşov), Bogdan Gavrilă (Oţelul Galaţi) şi Marius Ioniţă (revenit după un împrumut la Concordia Chiajna) sînt noutăţile din lotul echipei Dinamo Bucureşti, la reunirea care a avut loc, azi, la Săftica.

Pînă în prezent, fundaşul Dragoş Grigore, la Toulouse, şi mijlocaşul Cătălin Munteanu, la FC Braşov, reprezintă plecările certe din lotul echipei "alb-roşii".

De la reunirea lorului, unde au fost prezenţi şi şase suporteri, au lipsit Cosmin Matei, Ionuţ Şerban şi Dorin Rotariu, cărora li s-a prelungit vacanţa deoarece au fost convocaţi la echipele naţionale ale României. De asemenea, jucătorii străini din lot vor reveni la antrenamente la 16 iunie.

Jucătorii dinamovişti vor efectua, joi, vizita medicală la INMS, iar în perioada 16-25 iunie vor merge în cantonament la Săcele. FC Dinamo va efectua un al doilea stagiu de pregătire, în perioada 28 iunie - 9 iulie, în Anglia (lîngă Manchester), unde va disputa cinci meciuri amicale.

Două dintre acestea au fost deja stabilie, la 6 iulie cu Hearts of Midlothian (Scoţia) şi la 8 iulie cu Ludogoreţ Razgrad, campioana Bulgariei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
dinamovist_batran
dinamovist_batran  •  12 Iunie 2014, 12:39

Puternice transferuri! Numai nume mari si de la echipe de top. Sa ma ierte Dumnezeu dar cu astfel de transferuri nu vad sa realizam ceva. Ma doare ca nu mai avem echipa pe care, noi dinamovistii, ne-o dorim. Sper totusi sa ne revenim. Hai Dinamo!

reddogsv
reddogsv  •  12 Iunie 2014, 08:57
Postat de conasu_boeru pe 11 Iunie 2014, 23:45

Ce duhoare o fi in celule la puscarie, numai infractor sa nu fii..... !!!!

Nu e nici o duhoare. Acolo stau la fel ca acasa, au super conditii doar ca nu au libertate. Au timp sa se odihneasca, sa-si scrie memoriile, (care stiu sa scrie) daca nu pe facebook ca Mimi. Se vor intoarce mai odihniti, mai puternici chiar iar prejudiciu adus cluburilor nu seva recupera niciodata. Relax....

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Iunie 2014, 02:04
Postat de biancorossi.autolike pe 12 Iunie 2014, 00:18

Robul de pe statul lui Negoita si isi mai si pune singur tone de fake likes.

esti bolnav, domnule.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează