LIGA 1    •   DINAMO

GALERIE FOTO Dinamo și-a prezentat azi echipamentul pentru noul sezon » Al 3-lea model este unul special: elemente-surpriză pentru fani

FOTO: Cristi Preda

Articol de — Cristi Preda (foto) Marti, 17 Iulie

Dinamo a susținut azi o conferință de presă, la sediul asociației "Peluza Cătălin Hîldan Dinamo", în care și-a prezentat echipamentul pentru sezonul care începe în weekend. Obiectivul formației lui Florin Bratu este accederea în play-off-ul Ligii 1. "Câinii" au trei modele de echipament Macron. Cel predominant roșu cu dungi subțiri albe este principal. Al doilea va fi cel alb cu dungi subțiri roșii, iar al 3-lea este cel negru, cu dungi albe. Emblema imprimată este alb-negru, iar în zona abdomenului au fost desenați cei doi câini de pe emblemă, idee asemănătoare cu leul de pe noile tricouri ale Craiovei din Liga 1. 

În plus, pe acest rând de echipamente apare și sloganul deja cunoscut al dinamoviștilor, Doar Dinamo București. Este pus deasupra sponsorului tehnic. De asemenea, în spatele gulerului apare mesajul motivator rostit de Cătălin Hîldan, mesaj care este pus și în vestiarul "câinilor": "Hai să le arătăm ăstora ce înseamnă Dinamo!". 

Pe lângă sloganul programului "Doar Dinamo București", pe noile tricouri va apărea și o inscripție cu site-ul ddb.ro. Jucătorii vor face astfel publicitate programului socios derulat de suporteri în acest an. 

FOTO: Cristi Preda

La prezentarea de azi au participat Ionel Dănciulescu, Florin Bratu, Jaime Penedo, Dan Nistor, Giorgos Katzikas și Robert Moldoveanu.

Dinamo va juca în prima etapă din Liga 1 pe teren propriu, cu FC Voluntari, formație care s-a salvat de la retrogradare după disputarea barajului. Partida este duminică, de la ora 21:00, în direct la TV Digi, TV Telekom Sport, TV Look. 

Comentarii (13 ) Adaugă comentariu

adicn  •  19 Iulie 2018, 13:54

Fara sa fiu ironic, cu exceptia lui Penedo, ailalti au niste fete de zici ca-s dusi la canal...

Mircea Raicu  •  17 Iulie 2018, 23:25

Tristețe mare pe fețele lor... O singură privire mai veselă. Se vede intr.o poză ochiul Corbului ... I.a crescut salariul cu suta la sută , ia 2ooo acum !

bendyx066  •  17 Iulie 2018, 20:05

Postat de gannicus2014 pe 17 Iulie 2018, 19:12

tare Dan Nistor; " Ai, n-ai BAC-ul, golurile se da la fel"

Mai ales in poarta ***... Pe 29... Se face 49-43!!

Vezi toate comentariile (13)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase