FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Dinamoviştii s-au reunit în această dimineață » "Ne va fi greu, alții s-au întărit"

FOTO: Victor Vrînceanu +17   FOTO
FOTO: Victor Vrînceanu

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2017 08:50

Jucătorii lui Dinamo au făcut azi vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă.

Echipa alb-roşie şi-a programat reunirea azi, iar printre jucătorii prezenţi la vizita medicală au fost şi foarte mulţi tineri de la juniorii sub 19 ani, care au câştigat Liga Elitelor şi Supecupa României u19.

Lotul prezent la reunire: Mihai Eşanu, Laurenţiu Brănescu, Vlad Muţiu -  Ion Gheorghe, Liviu Gheorghe, Vlad Costache, Dan Nistor, Mihai Popescu, Alin Dudea, Steliano Filip, Claudiu Bumba, Alex Dulca, Ricardo Grigore, Andrei Tîrcoveanu, Bawab, Maxi Oliva, Mahlangu, Romera, Ionuţ Şerban, Luka Marici, Adam Nemec şi Rivaldinho.

Sergiu Hanca, Ionuţ Nedelcearu şi Penedo sunt la loturile naţionale şi nu au venit la vizită. Azer Busuladzici va ajunge mai târziu, din cauza unei întârzieri a avionului. Nici Palici, al cărui contract a expirat, nu a venit la reunire, deşi mijlocaşul croat a declarat că va fi prezent.

"Ştiu că pe 15 iunie plecăm în perioada de pregătire. Urmează un campionat mult mai greu faţă de cel de anul trecut, pentru că multe echipe s-au întărit.  Va fi un sezon echilibrat.

Degeaba spunem că ne batem la titlu, dacă nu câştigăm pe teren. Trebuie să fim mai concentraţi şi să câştigăm pe teren. Vor fi foarte importante meciurile cu echipele mici pentru că acolo se câştigă campionatul.

Dacă păstrăm nucleul acesta de jucători, va fi mai uşor să îi integrăm pe cei noi. Bokila e un jucător bun. La Petrolul a făcut treabă bună şi a marcat mult. Ar fi un jucător care ne va ajuta", a spus portarul Laurenţiu Brănescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
972281226138993
Ologeanu Mario  •  12 Iunie 2017, 19:22

IONUT SERBAN ce rol joaca?Cred ca nu aveti pe cine pune sa care sacul cu mingii

fangigi
fangigi  •  12 Iunie 2017, 19:11

Fara Palici mijlocul e varza! E singurul care da pasa decisiva!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  12 Iunie 2017, 18:38
Postat de sadiku pe 12 Iunie 2017, 11:09

Voi dupa ce sunteti prosti va mai faceti si clone :)))))))))))))))))))) , parca nu ati fi prosti destui in tara asta ...sunteti 49 % ...dar tu esti un prost cu experienta ...ai o experienta de prostalau de peste 60 de ani !!!!

Asadar, toti cei care nu fac coregrafii pianistului de la RIN, sunt prosti. Tu cum ai caracteriza grupul din care faci parte?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează