FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

GALERIE FOTO Duckadam, surpriză pentru Talpan! Aroganța oficialului Stelei la adresa MApN: "E un moft"

Capturi TV Digi Sport +5   FOTO
Capturi TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 19:41

Helmuth Duckadam continuă disputa pe care o are cu Florin Talpan și MApN după ce aceștia i-au interzis echipei lui Gigi Becali să folosească numele.

Președintele de imagine al Stelei a primit o mașină de la un prieten din Statele Unite și s-a gândit să îi pună un număr cu totul special.

S-a folosit de prietenia pe care o are cu un om din Arizona și i-a făcut numerele acolo.

"Am primit de la un prieten foarte bun al meu din SUA o maşină americană. E mai mult o surpriză pentru domnul Talpan. Dacă dânsul a dorit neapărat să ţină la numele Steaua, să ni-l ia, eu am în continuare Steaua.

Maşină americană care are numele de înmatriculare Steaua. Am vrut să pun Steaua 1, dar era luat deja acest număr de un român din New York. Nu ştiam ce se va întâmpla cu numele, dar acum cred că nu o să am probleme cu CSA dacă numerele mele sunt aşa. E un moft.

Eu cred că am voie, e maşină înscrisă pe numele meu, e maşină americană, impozitele sunt plătite în SUA. Eu am FCSB-ul pe piept, dar la maşină am Steaua. Voi merge cu această maşină la meciul cu Dinamo. Eu sunt şi puţin superstiţios, ar fi o treabă fantastică dacă aş purta noroc şi Steaua să se califice.

În play-off aş merge şi în deplasare cu această maşină deşi consumul e destul de mare. Dacă ar purta noroc chiar aş face gestul ăsta. Că se va numi FCSB, tot Steaua o să percepem echipa. Nu ştie nimeni de această maşină, dar am vrut eu să fac o surpriză pentru meciul de pe Arena Naţională cu Dinamo.

Are viteză, are motor foarte mare, de 4 000 benzină, deci o voi folosi doar pentru meciurile Stelei şi, eventual, la un pescuit, deoarece consumul este destul de mare", a zis Duckadam la TV Digi Sport.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (44)
alex_1973
alex_1973  •  01 Martie 2017, 13:16

De abia are bani sa treacă strada.dar el cică face mofturi.Ce a fost și ce a ajuns.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  01 Martie 2017, 11:52

daca nu e si fudul ,parca nu e p... destul

romanderoman
romanderoman  •  01 Martie 2017, 08:56

Extraordinar .

Vezi toate comentariile (44)
Comentează