FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB

GALERIE FOTO Eforturi mari la Iași pentru ca meciul cu FCSB să se joace în condiții normale: "Uniți vom învinge zăpada"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 19:48

Poli Iași și FCSB se întâlnesc duminică, 25 noiembrie, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Partida se va desfășura însă în condiții speciale. Cum vremea la Iași nu e deloc bună, fiind constant temperaturi negative, gazonul nu se va prezenta în condiții bune.

Oficialii clubului moldovean fac eforturi totuși ca suprafața de joc să fie într-o stare decentă. Au curățat azi zăpada și au pus pe gazon o folie de protecție.

Pe pagina de Facebook a clubului au fost postate mai multe imagini de pe stadionul din Copou. De remarcat și hashtagul folosit de cei ce se ocupă de social-media la Poli Iași: #unițivomînvingezăpada. :) 

Stadionul de la Iași nu e singurul care a avut de suferit din cauza zăpezii. Probleme au fost și la Sfântu Gheorghe și FC Botoșani, unde azi s-au luat măsuri pentru ca la meciurile din weekend să se poată juca fotbal în condiții normale.

uniti vom invinge

Citește și: FOTO Condiții dificile și la Sfântu Gheorghe, înaintea următorului meci din campionat » Apelul oficialilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează