FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-1

GALERIE FOTO Faza de la finalul meciului Astra - FCSB care nu s-a văzut » Șumudică distrugătorul: reacție nervoasă la intrarea pe tunel

FOTO: Raed Krishan +8   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 11:08

Astra a pierdut meciul cu FCSB, 0-1, și a ratat șansa de a o scoate pe rivala roș-albastră din lupta la titlu.

Marius Șumudică și-a dorit foarte mult să învingă echipa antrenată de Reghecampf, iar la final a avut o reacție nervoasă. Pe drumul către vestiare, Șumudică a fost surprins de fotoreporterul GSP având o reacție nervoasă.

La intarea pe tunel, antrenorul Astrei a lovit cu piciorul fanionul de la colțul terenului și ulteriror, steagul s-a desprins, iar Șumudică a rămas cu el în mână și l-a aruncat.

Citește și: Șumudică, reacție vehementă la adresa arbitrului: "Se face că nu vede!" » Acuză atitudinea celor de la FCSB: "Este o rușine!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Mai 2017, 18:46

hahahahahahaha

theo_s
theo_s  •  09 Mai 2017, 12:49

Gsp, ati invatat din astea cu rasism, discriminare, ca le tot cautati prin societate, bravo, f. frumos, dar, ca orice forma fara fond, daca acolo, la sursa voastra nu zice nimic de golanie sau marlanie, pe astea inca n-ati invatat sa le condamnati / criticati. Hai ca va ajut eu. Asa se cheama ce face acest flacau rudimentar si nu e frumos. E la fel de nasol ca rasismul. E greu, a?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează