FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Fază incredibilă la Giurgiu » Criză de nervi a unui dinamovist, după o intrare în care și-a accidentat grav un adversar

Capturi Digi +2   FOTO
Capturi Digi

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2016 23:09

Meciul de la Giurgiu dintre Voluntari și Dinamo (1-2) a făcut mai multe victime în rândul fotbaliștilor. Oliva de la Dinamo și Deac de la ilfoveni au părăsit terenul accidentați. 

Mijlocașul dreapta de 21 de ani al celor de la Voluntari s-a rupt după un duel cu Luca Ceccarelli, care i-a căzut pe genunchi.

Italianul n-a realizat ceea ce a făcut și chiar s-a dus să-l certe pe Deac pentru că ar fi simulat.

Medicii au intervenit rapid și i-au imobilizat genunchiul drept. În zilele următoare fotbalistul va afla cât de gravă este accidentarea.

Capturi Digi

Capturi Digi

Capturi Digi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Noiembrie 2016, 17:29

Din comentariile de pe aici îti dai seama cine se pricepe și cine e păcălici în fotbal !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Noiembrie 2016, 17:27

De foarte multe ori comentatorii partidelor care ori sunt simpatizanți ai altor echipe decât cele din teren ori sunt habarniști și străini ai acestui sport ! La acea fază Deac , de care imi pare foarte rău pentru că știu ce înseamnă o astfel de accidentare (probabil entorsă de genunchi cu afectarea ligamentelor și ameniscului), are vina lui în ceea ce s-a întamplat !! El a încercat să îl tragă pe Cecarelli din fața lui cu mâna dreaptă, italianul s-a răsucit și a căzut peste piciorul lui Deac ! Așa se explică reacția lui Ceccarelli care stiind că adversarul l-a faultat, a crezut văzându-l că se vaită că cerșește un fault, neștiind ce s-a intamplat de fapt ! Să spui că a faultat cu intentie, că a vrut să cadă peste el....mi se pare opinia unor indivizi *** și care nu au nimic de a face cu fotbalul !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oricare
oricare  •  27 Noiembrie 2016, 13:58
Postat de khal_37 pe 27 Noiembrie 2016, 10:42

Au adus um mercenar strain expirat ca sa ne nenoroceasca pe viață unul dintre cele mai promițătoare tinere talente din România. ..doar dinamo...new dinamo.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează