FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

GALERIE FOTO FC Braşov s-a reunit azi » Schimbări importante în lotul lui Cornel Ţălnar

foto: Bogdan Bălaş +5   FOTO
foto: Bogdan Bălaş

Articol de - Publicat luni, 16 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 16 iunie 2014 14:52

FC Braşov s-a reunit astăzi, după trei săptămîni de vacanţă, iar antrenorul Cornel Ţălnar a anunţat care sînt jucătorii care nu vor mai continua sub Tîmpa, dar şi care sunt “ţintele” sale pentru completarea lotului.

Astfel, lui Janos Syekely, Marius Constantin, Cristi Ionescu, Şerban Moraru, Surdu, Fonseca, Iulian Popa, aflaţi la final de contract, vor părăsi gruparea “galben-negrilor”, iar Davide Dias şi-a reziliat şi el înţelegerea şi a semnat deja cu CSMS Iaşi. La capitolul “veniri”, după ce au fost cooptaţi Cătălin Munteanu (Dinamo) şi Marian Constantinescu (Ceahlăul), iar Buga şi Grigorie au semnat prelungirea contractelor, sub comanda “Ţînţarului” va ajunge în următoarele zile şi fostul mijlocaş al Pandurilor, Călin Cristea.

O situaţie specială o are Andrei Cristea, care şi-a depus memoriu pentru a îşi recupera restanţele financiare şi care este dorit în continuare la echipă, dar rămîne de văzut dacă atacantul va ajunge la un acord cu conducerea clubului.

“Sezonul următor va fi de două ori mai greu, iar echipele care nu se vor întări nu vor avea nici o şansă. Jocul bun din retur şi caracterul acestor băieţi care au reuşit salvarea în nişte condiţii grele îmi dau încredere că nu vom avea probleme cu retrogradarea. Am promisiunea domnului Neculaie că se vor rezolva şi problemele financiare, pentru ca eu să îi pot ţine în mînă pe jucători. Ne vom baza pe un lot de 17-18 jucători, lîngă care vom păstra cîţiva tineri, după modelul lui Alex Mateiu. Ne mai trebuie un vîrf, capitol la care stăm foarte prost, dar şi un fundaş stînga”, a declarat Ţălnar la reunire.

Aflat la a doua experienţă la FC Braşov, Cătălin Munteanu a explicat că “a contat în alegerea mea şi faptul că aici m-am simţit bine prima dată, dar şi prezenţa pe bancă a lui nea Cornel, un antrenor pe care îl cunosc foarte bine”.

“Stegarii” vor efectua primul cantonament în Poiana Braşov, între 17 şi 24 iunie, iar în perioada 26 iunie – 10 iulie se vor deplasa în Slovenia, unde vor susţine 5 partide amicable, ai căror adversari nu au fost încă stabiliţi.

Lot FC Braşov:
Portari: Fl. Iacob, D. Mutu, Căucă.
Fundaşi: Străuţ, Vagner, R. Machado, D. Santos , Serginho.
Mijlocaşi: M. Constantinescu, B. Madeira, C. Munteanu, Grigorie, Păun.
Atacanţi: Buga, An. Cristea.
Învoiţi: Leko, Aganovic, A. Marinescu.

La reunire au fost prezenţi şi cîţiva jucători tineri, în perioada următoare urmînd ca Ţălnar să se decidă pe care îi va opri în lot şi care vor fi împrumutaţi la echipe de ligă secundă. (Enceanu, Potecu, Cr. Manea, Ispas, H. Popa – revenit după împrumutul la Corona, Frîncu, Dumbravă – ambii reveniţi după împrumuturi la Unirea Tărlungeni, Hlincă – Gloria Bistriţa).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează