FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO Gabi Tamaș a "comis-o" din nou » Cum s-a prezentat astăzi la vizita medicală

FOTO: Alex Nicodim +1   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 09:30

Steliștii efectuează în această dimineață vizita medicală, majoritatea elevilor lui Laurențiu Reghecampf fiind prezenți la Institutul de Medicină Sportivă. (DETALII, AICI)

Gabi Tamaș a atras toate privirile, venind la vizita medicală în pantaloni scurți și jambiere, peste care a "tras" un halat de baie :). Asta în ciuda faptului că afară ningea abundent, iar termometrele indicau -3 grade.

Nu este pentru prima oară când Gabi Tamaș sfidează temperaturile scăzute de afară: la un antrenament din toamna lui 2016, fundașul Stelei a fost singurul fotbalist din formația lui Reghecampf care s-a antrenat în tricou cu mânecă scurtă, deși afară erau puțin peste zero grade. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
bogdany8
bogdany8  •  06 Ianuarie 2017, 19:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigdeal
bigdeal  •  06 Ianuarie 2017, 16:03

Halat de baie??:)))) Cardigan baaa!

chris_bu67
chris_bu67  •  06 Ianuarie 2017, 15:44

Umblă exact în ținuta lui Paul Gascoigne,și la propriu și la figurat !Maistre,da eu cu cine votez?Hâc!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează