FOTBAL  »  Superliga  »  STADIONUL GHENCEA

GALERIE FOTO Macarale râd în Ghencea argintii » Imagini de azi de la demolarea arenei roș-albastre: stâlpii de nocturnă, puși la pământ

FOTO: Vlad Nedelea +31   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 13:53

FCSB a fost chemată oficial în Ghencea pentru a-și lua nocturna, turnicheții și tabela, care îi aparțin. Asta pentru că CNI-ul să poată începe procesul demolare a stadionului Steaua în vederea modernizării pentru EURO 2020.

De ieri au început demontarea stâlpilor, care au fost scoși din complex de mașinile de la ARCOM, locul unde FCSB și-a construit o nouă bază. În Ghencea se lucrează la foc automat pentru ca CNI să poată începe lucrările pentru noua arenă.

Potrivit CNI, beneficiarul bunurilor, adică FCSB, își va recupera stâlpii și proiectoarele instalației de nocturnă, tabela de scor, fotoliile echipelor, copertinele, turnicheții full height, sistemul de sonorizare și cel de supraveghere video, precum și ascensoarele de la tribuna oficială.

Apoi va putea începe procesul de demolare, care va dura 3 luni. Începând din toamnă se va contrui noul stadion. Construcția va fi gata în 25 de luni și va avea o capacitate de 30.500 de locuri.

Arena va avea, de asemenea, 4 vestiare, spații de cazare pentru sportivi, muzeu, spaţii comerciale și restaurant. Valoarea totală a investiţiei este de 301,77 de milioane de lei, finanţarea fiind asigurată de la bugetul de stat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
ticbis
ticbis  •  21 Iunie 2018, 06:24

Socoteala e cam asa: demolarea stadionului dureaza 3 luni, constructia stadionului dureaza 25 de luni. Mai departe, urmeaza receptia lucrarii si obtinerea avizelor de functionare, de regula, in Romania, in cel mai optimist caz, asta min 6 luni pentru o astfel de lucrare. Urmeaza apoi procesul de omologare internationala cu inspectii de la FIFA, UEFA, adica alte 2 luni! Va las sa adunati singuri si sa va dati seama cam cand se va putea juca primul meci oficial pe noul stadion!

gtn5
gtn5  •  20 Iunie 2018, 19:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  20 Iunie 2018, 18:15

Ia te uita Gigi cum lui Talpan o sa-i faca statul stadion nou, iar tu vei ramane in boschetii din comuna Berceni!:)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează