FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

GALERIE FOTO One man show » Sorin Cîrțu face spectacol la antrenamentele Craiovei

Sorin Cârţu este mereu cu zîmbetul pe buze la antrenamente +20   FOTO
Sorin Cârţu este mereu cu zîmbetul pe buze la antrenamente

Articol de , - Publicat sambata, 27 iunie 2015 00:00

CSU Craiova trage tare la antrenamentele din Austria, dar Cârțu are grijă să destindă atmosfera.

La cîțiva kilometri de celebra stațiune de ski Innsbruck, oltenii se pregătesc pentru noul sezon, unul de la care așteaptă o calificare în cupele europene.

E 10:45 și antrenamentul începe cu exerciții ușoare, cu mingea, de încălzire. Cârțu se bagă și el, la cei 60 de ani ai săi are un fizic de invidiat, doar șapca îl trădează. Are ghete, fără șosete, șort și tricou. Se mișcă puțin, dar mingea o lovește perfect, curat. E o miuță, cine greșește e pedepsit.

"Recompensa" constă într-un șut în posterior. Antrenorul lovește și el, nu tare, cu milă. Se rîde. Cârțu greșește și el, jucătorii par încurcați, însă tehnicianul nu se dă deoparte și-și acceptă pedeapsa, dar aceasta nu mai vine. Nimeni nu îndrăznește. "Glumim, dar nu riscăm", spune unul dintre "juveți".

Apoi gluma ia sfîrșit și începe chinul! Se lucrează la TRX, se aleargă, se folosește și mingea. Exercițiile sînt epuizante, iar jucătorii respiră greu, mai ales că afară sînt 27 de grade. Cârțu continuă să arunce glume: "Deja le dai apă? Nici n-au transpirat".

Nuno Rocha nu înțelege un exercițiu și încearcă să se sustragă, dar antrenorul îl prinde și-l trimite: "Fă și tu cum poți!". Atacantul, în loc să se dea peste cap și să fugă în sprint, se rostogolește, spre amuzamentul tuturor.

În finalul ședinței de pregătire, Cârțu comandă altă miuță. Împarte lotul în trei echipe și învingătoarea rămîne la masă. Sorinacio e atent la orice atingere, dar dă drumul la caterincă: "Achime, ce șut ai, în meci nu tragi o dată la poartă!" sau "Bravo, Băluță! M-ai convins. Să lași numărul secretarei că te angajez".

După o oră și jumătate, jucătorii iau drumul autocarului. Urmează masa, odihna și la ora 17:00 un alt antrenament.

1 transfera realizat CSU Craiova în această vară, bulgarul Popov, care evoluează ca stoper. A pierdut doi fotbaliști: Brandan și Frăsinescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
ipsilante
ipsilante  •  28 Iunie 2015, 17:52

Trei fotbalisti au parasit Stiinta pentru ASA: Brandan, Frasinescu si Dacian Varga, toti titulari in returul trecut. At fi de dorit sa aducem inca un mijocas de creatie si un virf valoros care, alaturi de Popov, sa intregeasca lotul. Sper sa ne iese si de data asta si sa reusim o calificare in play-off. Dupa aceea poate ne vom bate si la Podium... Sa vedem cum ne va iesi jocul si cum vor juca si celelalte echipe. Orice este posibil... FORZA STIINTA!

stefan..
stefan..  •  27 Iunie 2015, 14:16

La momentul anului 1989, Universitatea Craiova era inca echipa de top, in coasta lui Dinamo si Steaua. Imediat dupa 89, Dinamo si Steaua au pierdut 11-le de baza, jucatorii plecand in campionate puternice. Craiova l-a pierdut doar pe Gica Popescu. Asa ca am ramas, pentru campionatul urmator, cea mai valoroasa echipa din campionat. Cucerirea titlului era o simpla formalitate, dar l-am luat gafaind si cu ceva rezultate suspecte, spun gurile rele. Cartu era o speranta atunci, ca antrenor, dar nu a confirmat. Dovada, echipele pe care le-a retrogradat ulterior si faptul ca nici o echipa seriasa nu-l mai cauta de mult timp. Asa ca s-o lasam mai usor “pianul”!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Iunie 2015, 13:15

...Suntem o echipa curata care jucam fotbal ...normal ca avem dusmani...la dusmani nu le transmitem decat ...caldura mare ...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează