FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO "Petrecerea" din tribune i-ar putea costa pe stelişti! Roş-albaştrii ar putea juca meciul cu U Cluj fără spectatori

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 18:03

Steaua a remizat cu Astra, 0-0, însă atmosfera din tribune a fost de zile mari. Cei peste 10.000 de fani au cîntat, iar ultraşii de la Peluza Sud au creat o coregrafie specială. 

Una dintre grupările din peluză a împlinit 12 ani, motiv de sărbătoare printre ultraşii Stelei. "Petrecerea" i-ar putea costa însă pe stelişti, pentru că au aprins torţe şi petarde, dar au şi scandat împotriva Ungariei.

Dacă pentru meciul cu Astra au scăpat fără suspendare, fiind doar amendaţi, sînt şanse reale ca meciul cu Universitatea Cluj să se joace cu porţile închise.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
ioantanasa1982
ioantanasa1982  •  30 Septembrie 2014, 12:57

E vreo obligatie sa-mi iubesc vecinii??? Chiar nu se mai poate striga nimic impotriva ungurilor??? Sa pui un ungur pe aceea pozitie intr-o institutie romaneasca mi se pare blasfemie...VIOLENTA este cea care nu are ce cauta pe stadion

cristimcl
cristimcl  •  30 Septembrie 2014, 09:03
Postat de mana_neagra pe 29 Septembrie 2014, 22:06

E ROMANIA, ESTE TARA NOASTRA SI NE PISHAM PE UNGARIA VOASTRA!!!!

Tu și alții ca tine ar trebui să plătească pentru suspendarea stadionului. Cât e de greu să pricepi că nu e în regulă ce se întâmplă în tribune?

dtdr
dtdr  •  29 Septembrie 2014, 22:28

Stati cuminti. stelutza este IMUNA LA SUSPENDARI. " Ei NU SUNT RECIDIVISTI " si nu vori fi niciodata. La frf si lpf sunt acum urmasii celor care au creat-o , sustinut-o si educat-o in SPIRIT COMUNIST !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează