FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Galerie foto / Primele imagini cu Zoro la antrenamentul din Antalya al Craiovei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2011 13:54

Ajuns aseară în cantonamentul Craiovei, fundaşul ivorian Marco Zoro s-a pregătit în această dimineaţă alături de noi săi coechipieri, în cantonamentul din Antalya.

Venit de la Benfica, Zoro, 27 de ani, a semnat un contract pînă în vară cu "Ştiinţa". Clubul lusitan îi va suporta salariul, iar Craiova i-a plătit jucătorului suma de 50.000 de euro la semnătură.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
tataru2006
tataru2006  •  02 Februarie 2011, 22:20

ce va faceti planuri mah cum va juca ..daca e bun..etc..dupa ce am vazut astazi la tele craiova pardon fc interlopu nici nu va apuca returul.

olltteanu
olltteanu  •  02 Februarie 2011, 18:39

Apropo de cei ce spusn ca Universitatea are drept de cumparare.Marele manager al Craiovei a spus ca nu exista drept de cumparare pentru acest jucator asa ca nu stiu de unde scoate-ti aceste vesti.Astfel de jucatori aduce acest tanc care se crede manager si care vorbeste cand il lasa sotia.

olltteanu
olltteanu  •  02 Februarie 2011, 18:36

Nu pot sa vorbesc despre valoarea acestui jucator pentru ca nu il cunosc dar faptul ca vine pentru 4 luni si apoi pleaca, nici macar nu exista optiune de cumparare, ma face sa ma indoiesc despre daruirea cu care va juca si interesul fata de rezultatele clubului.La ce l-ar interesa ce se intampla?Salariul va merge si poate ia si ceva in plus...daca va lua vreodata banii aia.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează