FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Printre ultimii în clasament, dar primii la distracție » Cum au profitat jucătorii dinamoviști de zilele libere: vacanțe în Dubai și la munte + Revelion la Cancun

Mihai Popescu și prietena lui se află în Dubai // Sursă foto: Instagram Mihai Popescu +12   FOTO
Mihai Popescu și prietena lui se află în Dubai // Sursă foto: Instagram Mihai Popescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 10:00

Chiar dacă sunt afundați în subsolul clasamentului, în cea mai proastă perioadă din istoria clubului, jucătorii dinamoviști nu au ratat șansa de a se distra în această vacanță de iarnă. 

Fotbaliștii lui Rednic au petrecut pe cinste, fie că au optat pentru vacanțe extravagante în Dubai sau au ales să se relaxeze în țară.

Mihai Popescu și iubita sa au postat numeroase fotografii din vacanța pretențioasă pe care o petrec în Dubai, în timp ce Sergiu Hanca sau Deian Sorescu au petrecut zilele de Crăciun în familie, acasă. De Revelion, Hanca va petrece la Cancun.

Laurențiu Corbu și partenera se află într-o vacanță romantică la munte, în timp ce Diogo Salomao și prietena Sara Meireles, care urmează să devină mămică, se relaxează acasă, în Portugalia. Nigerianul Simon Zenke, venit la Dinamo în această toamnă, își petrece vacanța tot pe plaiuri mioritice, alături de familie.

Reunirea lui Dinamo va avea loc miercuri, 9 ianuarie, la Săftica. Echipa lui Rednic va efectua un singur stagiu de pregătire, în Antalya, între 11 și 25 ianuarie.

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului regular, Dinamo se află pe locul 11, cu 22 de puncte și șanse extrem de mici să prindă play-off-ul. 

Vezi și: EXCLUSIV Hanca pleacă afară! Salariu de CINCI ORI mai mare + câți bani primește Dinamo

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (11)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Decembrie 2018, 20:16
Postat de albub pe 30 Decembrie 2018, 16:32

Zian a fost numele Părintele Arsenie Boca. Si eu o sa-mi numesc fiul la fel pt ca-mi place f. mult

Știu, amice. Dar a fost un prenume bizar, primit de la părinți, pentru care nu a avut nicio vină și de care s-a și lepădat, odată cu călugăria, toată lumea știindu-l de Arsenie. Acum, na... de gustibus!

dvd1
dvd1  •  30 Decembrie 2018, 17:13

sa vedeti distractii la anul in B si dupa inca un an in C. Asta pt ca aia nu sint fotbalisti de nici un fel. retrageti Dinamo din campionat imediat. Anul asta retrogradarea e sigura 100%

alexzece
alexzece  •  30 Decembrie 2018, 16:54
Postat de cpt.ahab pe 30 Decembrie 2018, 14:08

Hanca Zian! Dumnezeule, unde găsesc numele astea?!

Unde nu-i cap...acum serios,gloabele astea nu merita nici sa iasa din cartier***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close