FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - CHIAJNA

GALERIE FOTO Roșu direct după o intrare criminală în U Craiova - Chiajna » Reacția dură a lui Crăciunescu

FOTO: Captură TV Telekom Sport +3   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2018 21:48

U Craiova încearcă să obțină prima victorie din acest sezon pe teren propriu, oltenii duelându-se pe teren propriu cu Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga 1. 

Oltenii nu au avut însă cea mai bună evoluție în prima repriză. Mai mult, au rămas în 10 oameni încă din minutul 18 după ce Isaac Donkor a fost eliminat în urma unei intrări extrem de dure asupra fundașului Andrei Marc

Arbitrul Ionuț Coza a ezitat, a vrut inițial să-i acorde doar galben lui Donkor, dar și-a schimbat imediat decizia și l-a eliminat pe ghanez, spre nemulțumirea jucătorilor și oficialilor olteni.  


*Captură TV Telekom Sport

Fundașul Chiajnei a avut nevoie de intervenția medicilor, dar în cele din urmă a putut continua partida. 

"Un atac grosolan, sinucidere curată"

"Este un atac grosolan și nu-l înțeleg de ce a făcut asta la 70 de metri de poartă. E sinucidere curată. Atacul a avut intensitate, răutate și periculozitate. Cum să te duci așa pe piciorul adversarului? Roșu fără niciun fel de dubiu!", a spus fostul arbitru Ion Crăciunescu în pauza meciului, la TV Digi Sport.

Urmărește AICI desfășurarea partidei U Craiova - Concordia Chiajna

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
749913671784643
Razvan Marcel  •  21 August 2018, 14:05

A luat si Pintilii rosu si jucatorul lui Viitorul la fel.Problema aici e ca a vrut sa il rupa a incercat si cu piciorul drept si dupa aia cu stangul.Unii jucatori nu isi dau seama ca fiecare joaca ca ei sa castige un ban

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 August 2018, 12:09

Un fault ca asta Pintili la Palic acum vreo 2-3 ani pe Stefan cel Mare nu s-a dat nici galben si parca nici fault.

1550981864993241
Radu Titea  •  21 August 2018, 12:03

Hai sa zicem ca arbitrul are acoperire in cazul acesta...a fost intentie. Va intreb...la meciul cu Viitorul de acum vreo 3 ani cand i-au rupt piciorul lui Bancu si jucatorul advers a primit doar galben , cum a fost?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează