FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

GALERIE FOTO Sexy-blondina unuia dintre cei mai tineri portari titulari ai Ligii 1! E pasionată de tatuaje și bulldogi

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 10:48

Roland Niczuly (23 de ani) e unul dintre cei mai tineri portari titulari din Liga 1. Goalkeeperul de la Sepsi a apărat în 18 rânduri poarta covăsnenilor, reușind să termine meciurile în 8 rânduri neînvins.

Portarul se află într-o relație de mai mult timp cu Tania Alexia, o tânără de 20 de ani din Cluj.

Cei doi nu ascund relația, ba chiar postează deseori imagini din locuri pe care le vizitează împreună.

Tania e pasionată de tatuaje, dar și de animale, având un bulldog francez negru pe care îl pozează și postează imediat imaginile pe Facebook.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
gazistu
gazistu  •  25 Aprilie 2019, 00:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scandautor
scandautor  •  24 Aprilie 2019, 12:12

Tania, Tania... dacă tăceai, ce filozoafă buzată ai fi rămas... Da' așa, te-a mâncat în oberliht s-atragi și mai mult atenția asupra plasticului care te-acoperă, încât un comitet de cetățeni întruniți de urgență pentru a exprima o opinie fermă au dat verdictul în unanimitate: EȘTI URÂTĂ, TANIO, U-RÂ-TĂ. Pe bune, ăia care ți-au băgat în cap (nici n-a fost greu, a intrat repede, c-avea loc) c-ai fi frumusețea continentelor te-au mințit cu stegulețe colorate și focuri de artificii. Mai lasă, Tanio, internetu' ăla care legiferează cum că nu ești mijto de mijto dacă nu-ți umfli buzele cu chestii care să le transforme în buzoaie sau că nu te recunoaște mapamondu' de fotomodeală ultravaloare dacă faci greșeala capitală să nu-ți lipești pe degete plastice colorate. Mai lasă, Tanio, boielile și matrapazlâcurile de ți le bagi prin/sub/printre ochi, că nu te fac decât din ce în ce mai hidoasă. Mulțumește-te cu moaca aia comună, banală, pe care ți-a dat-o natura, că oricât te-ai fandosi cu posturi de Miss Universe, tot în categoria „50 ca tine la pogon” intri. Zi bogdaproste că se uită prostovanu' ăla la tine, acuma, cât nu s-a-nfoiat nici în el orzu' prea dihai și pune mâna de-nvață o meserie, să fii pregătită să-ți câștigi traiu' când te-o lăsa pentru o buzată mai gonflată decât ai să reușești tu să te menții. Tanio, Tanio... ce risipă de rimel și de „gloss” și de silicon faci tu pe planetă, Tanio...

749913671784643
Razvan Marcel  •  21 Aprilie 2019, 22:25

Unde joaca tatuata?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close