LIGA 1  ·  SEPSI

GALERIE FOTO Sexy-blondina unuia dintre cei mai tineri portari titulari ai Ligii 1! E pasionată de tatuaje și bulldogi

Sambata, 20 Aprilie

Roland Niczuly (23 de ani) e unul dintre cei mai tineri portari titulari din Liga 1. Goalkeeperul de la Sepsi a apărat în 18 rânduri poarta covăsnenilor, reușind să termine meciurile în 8 rânduri neînvins.

Portarul se află într-o relație de mai mult timp cu Tania Alexia, o tânără de 20 de ani din Cluj.

Cei doi nu ascund relația, ba chiar postează deseori imagini din locuri pe care le vizitează împreună.

Tania e pasionată de tatuaje, dar și de animale, având un bulldog francez negru pe care îl pozează și postează imediat imaginile pe Facebook.

Comentarii (18)

gazistu  •  25 Aprilie 2019, 00:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scandautor  •  24 Aprilie 2019, 12:12

Tania, Tania... dacă tăceai, ce filozoafă buzată ai fi rămas... Da' așa, te-a mâncat în oberliht s-atragi și mai mult atenția asupra plasticului care te-acoperă, încât un comitet de cetățeni întruniți de urgență pentru a exprima o opinie fermă au dat verdictul în unanimitate: EȘTI URÂTĂ, TANIO, U-RÂ-TĂ. Pe bune, ăia care ți-au băgat în cap (nici n-a fost greu, a intrat repede, c-avea loc) c-ai fi frumusețea continentelor te-au mințit cu stegulețe colorate și focuri de artificii. Mai lasă, Tanio, internetu' ăla care legiferează cum că nu ești mijto de mijto dacă nu-ți umfli buzele cu chestii care să le transforme în buzoaie sau că nu te recunoaște mapamondu' de fotomodeală ultravaloare dacă faci greșeala capitală să nu-ți lipești pe degete plastice colorate. Mai lasă, Tanio, boielile și matrapazlâcurile de ți le bagi prin/sub/printre ochi, că nu te fac decât din ce în ce mai hidoasă. Mulțumește-te cu moaca aia comună, banală, pe care ți-a dat-o natura, că oricât te-ai fandosi cu posturi de Miss Universe, tot în categoria „50 ca tine la pogon” intri. Zi bogdaproste că se uită prostovanu' ăla la tine, acuma, cât nu s-a-nfoiat nici în el orzu' prea dihai și pune mâna de-nvață o meserie, să fii pregătită să-ți câștigi traiu' când te-o lăsa pentru o buzată mai gonflată decât ai să reușești tu să te menții. Tanio, Tanio... ce risipă de rimel și de „gloss” și de silicon faci tu pe planetă, Tanio...

Razvan Marcel  •  21 Aprilie 2019, 22:25

Unde joaca tatuata?

Vezi toate comentariile (18)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off